Gwent-fans worden blij van nieuwe update The Witcher 3

CD Projekt RED werkt momenteel hard aan update 1.20 voor The Witcher 3. Deze zal vooral in de smaak vallen bij Gwent-fans (oftewel: iedereen die dit spelletje ooit gespeeld heeft) door de introductie van ‘A Miraculous Guide to Gwent’.

Dit boek geeft een overzicht van alle Gwent-kaarten die nog ontbreken in je collectie en vertelt tevens waar je ze kunt vinden. Je kunt het boek krijgen van de Gwent-spelende student in de proloog, maar hij is ook te koop bij een handelaar in de buurt van St. Gregory’s Bridge.

Daarnaast maakt de patch het mogelijk om de levels van vijanden te verhogen. Bovendien wordt er een optie toegevoegd die ervoor zorgt dat Geralt niet constant zijn zwaard opbergt en weer tevoorschijn haalt. Een compleet overzicht van de veranderingen is te vinden in dit PDF-document.

De patch is momenteel al beschikbaar op de Xbox One en weegt daar 2,9 gigabyte. Een pc- en PlayStation 4-versie volgen spoedig.

  1.   
    Kaiszer's avatar

    ik ben denk ik de enige die dat spelletje niet zo boeiend vind… ben er ook heel slecht in

  2.   
    stan_the_manNL's avatar

    Haha nee hoor, ik faal ook altijd en speel het ook nooit;)

  3.   
    Jerry97's avatar

    Ik ben niet zo fan van gwent, ik sloeg het meestal over als de optie er was, maar het is wel een leuk extraatje.

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Haha Gwent is geniaal, best een praktische toevoeging maar wel n beetje mosterd na de maaltijd. Heb alle Gwent cards al. Ook de fysieke kaartjes die bij de blood en wine uitbreiding zitten. Erg leuke toevoeging ipv een beeldje!

  5.   
    Papachico's avatar

    Eerst ff wachten of er toevallig een aanbieding komt voor Blood and Wine. Hearts of Stone heeft nu een 10% korting in de psn store. Misschien dat ik die nog wel koop want ik zit tegen het einde van het spel aan. Sommige trophies heb ik niet, met name de gwent quests and het uitspelen op deathmarch. Ik wil eerst alle trophies halen voor Hearts of Stone en Blood and Wine. Daarna wil ik nog wel een NG+ doen 🙂