Rockstar heeft plannen voor ‘gigantische’ updates GTA Online

Rockstar zegt dat het ‘gigantische’ plannen heeft voor GTA Online. Zo komt er binnenkort een vervolg op Executives and Other Criminals uit, waarin je organisatie zich uitbreidt in de wondere wereld van smokkelwaar.

Daarin verberg je niet alleen dingen als drugs en medicijnen voor de autoriteiten, maar handel je ook in juwelen en andere waardevolle spullen. Dit alles wordt gedaan vanuit nieuwe koopbare huizen.

Ook gaat Rockstar de komende maanden nieuwe stuntvoertuigen, uitrusting en Creator-stukken uitbrengen. Die moeten een ‘evolutie in stunts, races en trial-creaties’ teweegbrengen. Ook staan er nieuwe Adversary-modi en nieuwe locaties voor de In and Out-modus op de rol. Maar daarmee is de kous nog steeds niet af: Rockstar zegt dat er in de toekomst compleet nieuwe ‘leuke, competitieve teammodi’ worden aangekondigd.

Ten slotte blijven de bonus-events natuurlijk doorgaan, zodat we nog steeds extra cash kunnen verdienen en bovendien goedkoper aan onze auto’s en huizen kunnen komen.

Speel jij nog GTA Online? En zo niet: gaan deze updates daar verandering in brengen? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Angello_1990's avatar

  Ik vind het wel tijd worden voor een geheel nieuwe gta
  Ik zal wel even een kijkje nemen naar elke update maar daar zal het ook bij blijven

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik vind dit echt freaking fantastisch wat ze doen!!

  Heel veel mensen ZIEN dit als updates / patches terwijl het allemaal tot nu toe dlc is… Gratis dlc te verstaan. Dus echt hulde aan Rockstar met het uitbrengen en onderhouden van GTA Online.

 3.   
  Sa.'s avatar

  Hulde aan Rockstar dat ze dit allemaal gratis droppen!

 4.   
  zowilco's avatar

  dit nieuws maakt me blij

 5.   
  D_Dog's avatar

  Dat hele organisatie gedoe heeft heel veel potentie. ๐Ÿ˜€

 6.   
  tijn80's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Ik vind dit echt freaking fantastisch wat ze doen!!
  Heel veel mensen ZIEN dit als updates / patches terwijl het allemaal tot nu toe dlc is… Gratis dlc te verstaan. Dus echt hulde aan Rockstar met het uitbrengen en onderhouden van GTA Online."

  Ik heb ook onlangs na een langere tijd GTA weer eens opgestart. Ook de singleplayer is gewoon ECHT verbeterd. I, heb het idee dat er veel meer details aanwezig zijn dan in de eerdere versies.

 7.   
  Woutertjeeee's avatar

  Ik hoop nu wel op gigantische updates, want de wereld is nu een beetje aan het uitsterven en er is niet veel te doen. Maar ze doen het wel gratis +1

 8.   
  Eon's avatar

  Helemaal top van Rock*

 9.   
  NuckChorris's avatar

  Ik speel de laatste weken weinig GTA: Online, maar zodra deze gigantische update dropt gooi ik GTA: Online die avond meteen aan om alles te checken.

  Ben alleen wel hard toe aan een 6de garage. Die andere 5 staan vol met dikke auto’s. ๐Ÿ™‚

 10.   
  Nitrix31's avatar

  Hoewel ik dacht dat GTA online ervoor zou zorgen dat ik GTA veel meer en langer zou gaan spelen.. bleek dit niet het geval te zijn. De grootste ergernis zijn de laadtijden en dat je elke keer maar weer moet laden als je iets anders wil doen. Daardoor heb ik het spel vrij snel weggelegd (toch een goede 100 uur in de game gestoken).

  Als Rockstar nou eens een ‘gigantische’ update uitbrengt die deze laadtijden significant verkort dan denk ik dat ik de game wel weer zou gaan spelen. De nieuwe game modes zijn leuk, maar ook heel snel saai. Heist daarentegen was epic en had ook een zekere moeilijkheidsgraad.

  Ik denk overigens niet dat het al tijd is voor een gloednieuwe GTA. Dat mag nog best even op zich laten wachten zodat het weer mindblowing zal zijn.

  Wel erg tof van Rockstar dat ze gratis DLC’s maken. Ze verdienen al zat aan die micro transacties (die in sommige gevallen niet echt micro zijn).

 11.   
  Emrys1804's avatar

  ik speel sowieso 1x in de twee weken wel GTA dus ben heel erg benieuwd naar de update. was ook wel weer zat aan het worden van die Challenges dus komt goed uit! ๐Ÿ™‚

 12.   
  AllardK's avatar

  Ik hoop op nieuwe vliegtuigen en rally cars en crossmotoren want dat zijn wel een van de leukste dingen op GTA