Het is zeker: Battlefield 1 duikt de loopgraven in

Eerder vandaag kwam het nieuws online dat Battlefield 1 zou gaan terugkeren naar het terrein van de Eerste Wereldoorlog. Gedurende de persconferentie van zojuist, bleken de gelekte details helemaal juist. Battlefield 1 brengt de strijd naar de loopgraven.

Na een stukje geschiedenis nam Patrick Söderlund, de Executive Vice President van EA Studios het woord en niet lang daarna startte de trailer waar de wereld op zat te wachten. De korte trailer met in-engine beelden toonde vliegtuigen, tanks, de strijd in de loopgraven en uiteraard de grote zeppelin die op de achtergrond al eerder te zien was. De nieuwe Battlefield zal zich op een wereldwijd podium gaan afspelen en volgens de makers is het een mooi moment om terug te keren naar de Eerste Wereldoorlog. Niet alleen is dit tijdperk al enige tijd niet meer bezocht, daarnaast is de moderne technologie een stuk verbeterd.

De gevechten zullen zich op intense wijze afspelen omdat de strijd gedurende de “moeder van de oorlogen”, veel persoonlijker was. Gevechten in de kleine ruimte worden afgewisseld door ouderwetse dog fights en zwaar geschut. De winst kan worden veiliggesteld met pistolen en geweren, maar ook is het mogelijk om je vijand aan je banjonet te rijgen. De multiplayer zal 64 spelers ondersteunen en ook voor de solistische gamer zijn er voldoende mogelijkheden. Voertuigen zullen er voldoende zijn, want naast verschillende tanks en motoren, bestaat zelfs nog de kans dat er ook te paard gevochten kan worden.

Hoe denk jij over deze reveal? Wordt het Battlefield 1 of Call of Duty: Infinite Warfare dit jaar?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Effe mijn steentje bijdragen, RIP COD 😳

 2.   
  PSPfreaky's avatar

  RIP CoD uiteraard! Ik wil hem wel halen, maar niet voor de volle prijs.

 3.   
  Nitrix31's avatar

  Ik vind het geweldig dat DICE deze uitdaging aan heeft durven gaan. En de trailer belooft veel goeds. Van vliegtuigen tot paarden. Van tanks tot battleships.

  Waar ik alleen wel erg bang voor ben is dat dit niet te veel op Battlefront gaat lijken wat betreft het verkrijgen van voertuigen of speciale soldaten (vlammenwerper en een gast met armor en een MG). Dus ben nog niet helemaal ‘gerust’ gesteld.

 4.   
  Kaiszer's avatar

  Super benieuwd! Ziet er wel tof uit!

 5.   
  TheNoobwithSkillz's avatar

  Ziet er wel leuk uit, alhoewel ik liever een BF in een moderne setting zou willen hebben.

 6.   
  Moodey's avatar

  Zou een zeer vette setting zijn die mij zal overhalen om weer eens Battlefield te gaan kopen na zoveel delen.

 7.   
  Downzilla's avatar

  Als je moderne setting wil dan kan je gwn bf3 en bf4 spelen snap het probleem niet.

 8.   
  Cyart's avatar

  eindelijk weer een fatsoenlijk vliegtuig geluid, die jet engines is ook maar niks

 9.   
  assassinkarsten's avatar

  battlefield 1 all the way

 10.   
  Overload14's avatar

  ”Nitrix31″ schreef, "Ik vind het geweldig dat DICE deze uitdaging aan heeft durven gaan. En de trailer belooft veel goeds. Van vliegtuigen tot paarden. Van tanks tot battleships.
  Waar ik alleen wel erg bang voor ben is dat dit niet te veel op Battlefront gaat lijken wat betreft het verkrijgen van voertuigen of speciale soldaten (vlammenwerper en een gast met armor en een MG). Dus ben nog niet helemaal ‘gerust’ gesteld. "

  Ik zou het zelf vreemd vinden dat ze dat er ook in zouden stoppen dat die voertuigen “pickups” zijn. Maar hopelijk houden ze zich toch aan het oude systeem van voertuigen.

 11.   
  ronineter's avatar

  Ziet er echt super vet uit. Echter vraag ik me af hoe nuttig de Duitse A7V tegen de Britse Mark tanks. En of de FT-17 van de fransen hier gebruikt kan worden. Helaas zijn tanks uit die tijd net zo snel als de Infantrie, Dus erg traag.

 12.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Die eerste screenshot ziet er veel belovend uit :).

 13.   
  Turk–Life's avatar

  TheNoobwithSkillz schreef, "Ziet er wel leuk uit, alhoewel ik liever een BF in een moderne setting zou willen hebben."

  Dan ben je de enige😝 De rest wilt toch echt n oude versie spelen.

 14.   
  mmx's avatar

  Dit gaat een topper worden dit worden weer uren gamen ik vind het fantastisch eindelijk weer herkenbare vijanden toppie.Hierdoor kan CoD wel eens flink op zijn neus gaan .

 15.   
  FireBallz's avatar

  Ziet er tof uit. Zeker met een vernieuwde Frostbite-engine kan het echt een beest van een game worden.

 16.   
  matdriks's avatar

  Ben benieuwd naar de gameplay van cod niet

 17.   
  Angello_1990's avatar

  100% battlefield 1
  Eindelijk weer eens een serieuze setting