Tweemaal Star Wars: Battlefront op een platform naar keuze! | Prijsvraagwinnaars


Gisteren was het natuurlijk 4 mei en dat betekende dat ‘the Fourth’ weer een keer met GamersNET was. Niet alleen livestreamden we vier uur lang Star Wars: Battlefront op ons gezellige Twitch-kanaal, we gaven de game daar ook nog eens weg! Tweemaal zelfs, op een platform naar keuze!

Gedurende Toms livestream kwamen er tal van tweets, chatberichtjes en andere inzendingen binnen van creatievelingen die kans wilden maken op de game. De haastig bedachte opdracht was om ons te vermaken met iets moois wat met Star Wars en GamersNET te maken had, of desnoods iets met de ondergang van de GamersNET eSports teams, wat kort daarvoor plaatsvond.

We hebben kostelijk gelachen om sommige inzendingen en een beetje moeten huilen bij andere. Alle meedingende gamers bedankt voor jullie toffe (en bizarre) input! Zonder al te veel gedoe, willen we nu graag onze twee winnende geluksvogels bekendmaken! En dat tweetal winnaars is:


(Druk op de afbeeldingen voor grotere formaten)


Bas en Broodbeleg, van harte gefeliciteerd! Namens GamersNET nemen we contact op om de juiste downloadcodes veilig in jullie inbox te kunnen leveren. Alvast veel plezier met de game!

Aan allen die gezellig meegekeken of -gedaan hebben met de livestream, ontzettend bedankt voor alle gezelligheid! Hopelijk zien we jullie snel terug op Twitch of waar dan ook rondom GamersNET. En, natuurlijk: may the Force be with you

 1.   
  iDraxo's avatar

  gefeli! Het is jullie gegunt! ๐Ÿ™‚

 2.   
  ScorpionNL's avatar

  gefeliciteerd winnaars!

 3.   
  FireBallz's avatar

  Gefeliciteerd, persoonlijk vind ik Battlefront een erg vermakelijke game!

 4.   
  Thomsnov's avatar

  Gefeliciteerd

 5.   
  Tom's avatar

  Bas heeft al een berichtje op Facebook, voor Broodbeleg ga ik deeeeenk ik maar uit van een pc-exemplaar? ‘tis Maar een vermoeden.

  En nogmaals bedankt aan iedereen die bij de livestream was, gezellig meedeed of gekke dingen instuurde. Het was een lekker avondje!

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  Haha, nice. Waardige winnaars. Gefeliciteerd, Brood en Bas. ๐Ÿ™‚

 7.   
  gamerfriend01's avatar

  Gefeliciteerd

 8.   
  Emrys1804's avatar

  Helaas niet gewonnen maar de winnaars gefeliciteerd en veel plezier! ๐Ÿ™‚

 9.   
  Ralph P Scene's avatar

  Gefeliciteerd

 10.   
  Broodbeleg's avatar

  Tom schreef, "Bas heeft al een berichtje op Facebook, voor Broodbeleg ga ik deeeeenk ik maar uit van een pc-exemplaar? ‘tis Maar een vermoeden.
  En nogmaals bedankt aan iedereen die bij de livestream was, gezellig meedeed of gekke dingen instuurde. Het was een lekker avondje! "

  Yes, bedankt! Hebben mijn jarenlange oefeningen in MS Paint toch nog vruchten afgeworpen. Net als het hebben opgeslagen van een screenshot van de force unleashed trouwens.

  PC zou ik inderdaad het meeste aan hebben. Kan via steam of pb?

 11.   
  JustB's avatar

  Gefeliciteerd winnaars!:)

 12.   
  PaNNa's avatar

  Gefeliciteerd mensen ๐Ÿ™‚

 13.   
  Jerry97's avatar

  Gefeliciteerd!! veel plezier met de game.

 14.   
  ivo001's avatar

  Zijn er ook al winnaars bekend van de Battlecon actie?

 15.   
  Leukste's avatar

  Gefeliciteerd!

 16.   
  Bram_M99's avatar

  Heel gaaf, gefeliciteerd!

 17.   
  Master Messi's avatar

  Gefeliciteerd! Leuke creaties van de winnaars ๐Ÿ™‚ Have fun met Battlefront! Het was verder ook een vet leuke stream ๐Ÿ˜†

 18.   
  jkampmeijer's avatar

  Gefeliciteerd beiden.
  Happy gaming 8)

 19.   
  RikZonderC's avatar

  Wat een heerlijke naam, broodbeleg!