Ontwikkelaar Respawn bezig met third-person Star Wars-game

Er is een nieuwe Star Wars-game in de ontwikkeling en wel bij Titanfall-ontwikkelaar Respawn Entertainment, zo laat het bedrijf weten op haar website. Een klein team van Respawn is bezig met een third-person action adventure-game, en de developer zal met het spel de legacy van Star Wars altijd blijven respecteren.

The studio is working on a new adventure. (..) it promises to respect the Star Wars legacy at all times and this philosophy will be constantly reinforced and honored as a central game design tenet.
Het is niet de enige game die Respawn in de maak heeft, want ook Titanfall 2 komt eraan. Maar daarnaast is dit niet de enige Star Wars-titel die ontwikkeld wordt, want ook Visceral Games is met een project omtrent de franchise bezig.

Verder is nog niets bekend over de action adventure Star Wars-game van Respawn, al krijgen we wellicht iets op de E3 te zien.

 1.   
  Dextry's avatar

  ben benieuwd!

 2.   
  Thomsnov's avatar

  Ik kijk er wel naar uit. (E3)

 3.   
  Hitman047's avatar

  De E3 van 2018, ja. Gezien het grote aantal vacatures bij Respawn is dit project nog heel ver weg.

  Maar dit is dus Stig’s geheime project! Hoe tof! In dat geval kan ik me best voorstellen dat hij weg ging bij SSM. Een kans als deze laat je niet lopen.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ben benieuwd 🙂

 5.   
  yapo's avatar

  Hopelijk heeft het iets van de oude Jedi Knight serie weg, iconische saber fights en brute force powers. De laatst overgebleven stormtrooper met force choke een ravijn in flikkeren… wat voelde dat goed!