De snelste samenvatting van Star Wars ooit, in LEGO | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

“May the Fourth be with you!” De vierde dag van mei staat steevast bekend als de internationale Star Wars-feestdag. Kijk bijvoorbeeld naar de mogelijkheid om Star Wars: Battlefront gratis te kunnen spelen of de vele andere online festiviteiten die deze dag draagt.

Om onbekenden omtrent Star Wars een vlotte blik in onze historie te gunnen, presenteren we vandaag een fijne, visuele samenvatting als Lunchtip. Kijk mee naar hoe een jong jochie de complete originele trilogie vertelt, bijgestaan door koddige LEGO-animaties. Een klassieker voor de kenner, maar alsnog ’s werelds makkelijkste opsomming van de legendarische drie films.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De Star Wars: Rogue One trailer analyse voorspelt veel goeds.

Eet smakelijk!

  1.   
    nivlem's avatar

    en het is nog duidelijk ook. Erg leuk gedaan 🙂

  2.   
    GamesPlayers123's avatar

    Kort maar Krachtig.
    leuk filmpje 😆

  3.   
    Invictus's avatar

    Ik krijg hierdoor echt enorm zin om een Lego game te spelen, zal er maar eens snel 1 aanschaffen!