Nieuwe game van Rockstar heet Judas?

Uitgever Take-Two Interactive heeft twee handelsmerken geregistreerd voor de naam “Judas”. De registraties zijn geplaatst in de categorie “online games”.

De bekendste Judas is ongetwijfeld Judas Iscariot, de discipel die Jezus overleverde aan de Romeinse autoriteiten. Dankzij Iscariot wordt de naam Judas doorgaans geassocieerd met “verraad” – iets wat perfect in het duistere straatje van Rockstar zou passen. Dit thema speelde immers ook een grote rol in series als LA Noire, Red Dead Redemption en Grand Theft Auto.

De grote vraag is nu: wat is Judas? Het is nog maar de vraag of Rockstar deze game gaat ontwikkelen, want Take-Two heeft nog veel meer ontwikkelaars onder zich. Mogelijk krijgen we op de E3 meer duidelijkheid.

 1.   
  jorisboots's avatar

  alle opties zijn wat mij betreft goed

 2.   
  tijn80's avatar

  Er zijn een paar studio’s waarvan je zonder info games van zou kopen. Rockstar staat daarbij op 1. Geen idee wat voor game dit wordt, maar nu al GOTY ๐Ÿ˜‰

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Er zijn een paar studio’s waarvan je zonder info games van zou kopen. Rockstar staat daarbij op 1. Geen idee wat voor game dit wordt, maar nu al GOTY ;)"

  Yep weet nu al dat dit een grote topper wordt die misschien binnen 4 jaar uitkomt

 4.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Waarschijnlijk gaat de game over een vriend en verrader.(judas dus). En denk ik dat er niet van de bijbel zelf gebruik gemaakt wordt maar van het “verrader-vriend” idee

 5.   
  Sa.'s avatar

  Jesus: The Game :p, nee ik denk het niet. Verraad is uiteraard wel een enorm breed en vaag begrip, zit in bijna alle verhalende games wel tegenwoordig ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Hitman047's avatar

  Ehm… het kan aan mij liggen, maar ik zie Rockstar nergens genoemd worden in die registraties? Ik zie alleen Take-Two.

  Het zou bijvoorbeeld ook Ken Levine’s nieuwe game kunnen zijn.

 7.   
  Jethy's avatar

  Wat het ook is, het is vast bijzonder tof.

 8.   
  Leukste's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Ehm… het kan aan mij liggen, maar ik zie Rockstar nergens genoemd worden in die registraties? Ik zie alleen Take-Two.
  Het zou bijvoorbeeld ook Ken Levine’s nieuwe game kunnen zijn."

  Dit klopt inderdaad. Kan alleen Take-Two vinden.

 9.   
  mmx's avatar

  zeker interessant en altijd goede games van rockstar .

 10.   
  Musicman88's avatar

  Wat alleen al zo’n naam voor nieuwsgierigheid kan oproepen bij de mensen. Maar als nu pas een naam vast wordt gelegd duurt het nog wel even voordat we meer weten.

 11.   
  Invictus's avatar

  Ik ben echt benieuwd! ๐Ÿ˜•

 12.   
  Dextry's avatar

  ben ook zeker benieuwd. misschien een game rond de zelfde tijd van ac 1?