Mafia 3 in drie verschillende smaken te pre-orderen

Gisteren werd bekend dat Mafia 3 op 7 oktober zal verschijnen. Vanaf nu is de game dan ook te pre-orderen, en wel in drie verschillende smaken: de Standard Edition, de Deluxe Edition en de Collector’s Edition.

Bij alle pre-orders krijg je de Family Kick-Back Pack, die bestaat uit drie exclusieve wapens en voertuigen. Naast die bonus krijg je bij de standaardversie geen bonussen. Bij de Deluxe Edition krijg je daarnaast ook nog toegang tot alle DLC, inclusief de Season Pass.

De Collector’s Edition doet daar nog een schepje bovenop: je krijgt de soundtrack op vinyl, een boek met artwork en collectible art prints. Daarnaast belooft uitgever 2K Games ‘nog meer’, maar op het moment van schrijven is nog niet bekend wat we daarvan moeten verwachten. De Deluxe Edition en Collector’s Edition zijn zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, maar allebei uiteraard in beperkte oplagen.

Mafia 3 verschijnt op 7 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  WauWsy's avatar

  Ben bang dat het spel best duur is als die uit komt. Dus ik wacht zowieso op een sale.

 2.   
  Corneliuscan's avatar

  ik denk wek dat dit spel een pareltje kan worden. mafia 2 was een top spel, maar wel met wat tegenvallers(te weinig te doen naast het verhaal, niet verder kunnen spelen nadat het verhaal is geeindigd) naar wat ik echt intens haat zijn die gods verdomde pre order acties. dat je er een boekie of soundtrack bij wilt hebben oke, maar voor een paar wapens en autos ingame, daar gaat bij mij echt een flinke nee tegen in. ik betaal al godverdomme 60 piek voor dat spel, en nu willen ze al dat ik meer dan dat uitgeef voor een paar kut extra’s terwijl ik dat hele spel nog niet heb aangeraakt. release nou maar eerst die game jongens, dan praten we wel verder of je nog een paar knaken extra van me krijgt.

 3.   
  Basman01's avatar

  Corneluiscan ik snap je punt en ben het er gedeeltelijk mee eens. Maar 1puntje de wapens krijg je dus ook bij de 60 piek versie als ik heb goed begrijp. Als bonus voor het direct aanschaffen van de game.

 4.   
  bartofzo's avatar

  Hopelijk smaken ze goed! 😉

 5.   
  Musicman88's avatar

  Ben toch wel huiverig geworden voor deze game. Pre-order gaat het sowieso niet worden. Misschien dat ik hem in de eerste week wel aan schaf, maar dan wil ik toch wel de eerste hands-on reviews hebben gelezen voordat ik hem koop.

 6.   
  AtomicDogg's avatar

  Corneliuscan schreef, "ik denk wek dat dit spel een pareltje kan worden. mafia 2 was een top spel, maar wel met wat tegenvallers(te weinig te doen naast het verhaal, niet verder kunnen spelen nadat het verhaal is geeindigd)"

  Veel mensen zien dat als minpunt maar daar is bewust voor gekozen, je speelde echt een film.

 7.   
  Moodey's avatar

  Ik wil aardbei.

 8.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Corneliuscan schreef, "ik denk wek dat dit spel een pareltje kan worden. mafia 2 was een top spel, maar wel met wat tegenvallers(te weinig te doen naast het verhaal, niet verder kunnen spelen nadat het verhaal is geeindigd) naar wat ik echt intens haat zijn die gods verdomde pre order acties. dat je er een boekie of soundtrack bij wilt hebben oke, maar voor een paar wapens en autos ingame, daar gaat bij mij echt een flinke nee tegen in. ik betaal al godverdomme 60 piek voor dat spel, en nu willen ze al dat ik meer dan dat uitgeef voor een paar kut extra’s terwijl ik dat hele spel nog niet heb aangeraakt. release nou maar eerst die game jongens, dan praten we wel verder of je nog een paar knaken extra van me krijgt."

  😆 hahahaha geniaal. Jij hebt zeker nog nooit cod of battllefield gespeeld? Geldwolven

 9.   
  Downzilla's avatar

  Pre order bonussen -1