Nieuwe trailer Mafia 3 verschijnt morgen

Het is alweer even stil rondom Mafia 3, maar daar komt snel verandering in. De uitgever laat via Twitter namelijk weten dat er morgen een nieuwe trailer van de open wereld-game zal verschijnen.

Om deze trailer zo snel mogelijk te zien, hoef je niet de hele dag lang GamersNET in de gaten te houden (al doe je dat natuurlijk toch wel). 2K laat namelijk weten dat de trailer om 14.00 uur zal verschijnen. Lees voor die tijd nog even onze preview om alvast in de sfeer van het New Orleans van de jaren zestig te geraken.

Een precieze releasedatum van Mafia 3 is tot op heden nog onbekend. Volgens planning moet de game in het fiscale jaar 2017 verschijnen, dat duurt tot 31 maart 2017. Mogelijk wordt morgen in de trailer de releasedatum, die volgens geruchten in oktober ligt, bekendgemaakt

 1.   
  GamerJaime's avatar

  Ik hoop dat ze morgen met een releasedatum komen en dat dat het najaar zal zijn. Al denk ik dat ze daar nog ff mee wachten tot de E3.

 2.   
  Musicman88's avatar

  Als ze die belachelijke explosies na 1 botsing met je auto maar eruit gehaald hebben. Dat was echt een afknapper voor mij. Niet dat het een dealbreaker zou zijn om de game dan niet te kopen, maar ik zou het wel erg jammer vinden als het zo ontzettend nep bleef. Ben dus ook wel erg benieuwd naar de nieuwe trailer.

 3.   
  Sa.'s avatar

  ”Musicman88″ schreef, "Als ze die belachelijke explosies na 1 botsing met je auto maar eruit gehaald hebben. Dat was echt een afknapper voor mij. Niet dat het een dealbreaker zou zijn om de game dan niet te kopen, maar ik zou het wel erg jammer vinden als het zo ontzettend nep bleef. Ben dus ook wel erg benieuwd naar de nieuwe trailer."

  Er werd duidelijk in de demo gezegd dat de explosies verergerd werden voor de demo. Het zal in de full-game generfd worden. 🙂

 4.   
  420blazeit's avatar

  Kijken of het weer zo’n partijtje cringen wordt als bij de vorige footage.

 5.   
  tranceguy's avatar

  Oeh nice! Kijk o.a. ooknaar deze game uit hoor!

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ben benieuwd, al die explosies waren zoals sdfl al zei puur voor de demo dus daar maak ik me weinig zorgen om. De car handling in mafia 2 was geweldig dus hopelijk veranderen ze daar niet al te veel aan. Wil ook wel wat meer van de personages zien.