Releasedatum The Witcher 3: Blood and Wine uitgelekt?

The Witcher 3 is al geruime tijd uit, net als de uitbreiding Hearts of Stone. Echter, er staat nog een tweede uitbreiding gepland: Blood and Wine. Daarover is het tot nu toe behoorlijk stil gebleven. Naast de belofte dat deze expansion beter wordt dan de base game, hebben we nog niet heel veel informatie gekregen over Blood and Wine.

Echter, het zou kunnen dat we nog een paar maanden moeten wachten op de uitbreiding. Op de Poolse game-winkel PRY Online was namelijk even te zien dat Blood and Wine (in het Pools: Krew i wino) pas op 7 juni verschijnt. De mensen bij WCCF Tech hadden genoeg tegenwoordigheid van geest om een screenshot te maken. Dat valt natuurlijk nog wél onder ‘eerste helft van 2016’ die ontwikkelaar CD Projekt RED aangeeft als releasedatum.

En hoewel 7 juni in theorie natuurlijk een zogenaamde placeholder zou kunnen zijn, zijn dat normaal data die het einde of het begin van een kwartaal aangeven. Hier gaat het om een stuk specifiekere datum, dus het lijkt erop dat deze datum in ieder geval dicht bij de daadwerkelijke datum ligt.

Blood and Wine speelt zich af in de regio Toussaint, waar zelfs ervaren Witcher-spelers nog nooit zijn geweest. In dit gebied, dat bekendstaat om zijn fantastische wijn, zal de speler een bloederig en duister geheim ontdekken. De uitbreiding voegt ongeveer twintig uur aan content toe. Meer dan dat weten we niet, maar aangezien het verhaal een belangrijk onderdeel is van The Witcher 3, zijn we daar stiekem natuurlijk blij mee.

Het is onwaarschijnlijk dat CD Projekt RED deze datum direct zal bevestigen, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

  1.   
    Chubbinator050's avatar

    Deze kan voor mij niet vroeg genoeg komen!

  2.   
    Papachico's avatar

    ”Chubbinator050″ schreef, "Deze kan voor mij niet vroeg genoeg komen!"

    Kan ook niet wachten. Heb de base game bijna uitgespeeld. Wil daarna beginnen met heart of stone. Loopt allemaal dus prima over. Ga em ooit weer opnieuw spelen omdat ik de trophies mis voor gwent en deathmarch. Wil deze game wel platinum hebben 😀