Naughty Dog: einde van Uncharted 4 zal voor veel discussie zorgen

Het verhaal van Uncharted 4: A Thief’s Ending zal veel stof doen opwaaien, aldus ontwikkelaar Naughty Dog. Volgens mede-regisseur Neil Druckmann, die ook werkte aan The last of Us, zal er straks veel gesproken gaan worden over het einde van de game.

Druckmann vertelde in een recent interview dat hij liever heeft dat mensen het verhaal en einde haten dan dat het ze niets uitmaakt:

I think people will discuss the ending. If focus tests are anything to go by, there will be some arguments about the ending. I’m excited. Indifference would be the worst thing. I would rather have people hate it than be indifferent to it. We’ll see how they react.
In het interview kwam ook de grote vraag aan bod of Nathan Drake dood zal gaan op het einde, om het verhaal definitief af te sluiten. Druckmann was hier duidelijk over: dat wil je niet weten en moet je gewoon zelf gaan ontdekken.

Over een goede maand ligt Uncharted 4: A Thief’s End in de winkels en kunnen we zelf gaan ervaren hoe alles rondom Nathan Drake zal verlopen. Check ook zeker de recente gameplay trailer met veel mooie beelden uit de game.

  1.   
    bullet0verdose's avatar

    perfecte manier om de game te hypen maar goed… zijn we dat allemaal al niet?hahaha 😉

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wauw, dus het word gewoon een “BIG DEAL” volgens ND. Wel… het zal zeker niet de eerste keer zijn, want The Last of Us had ook wel een einde waarvan veel mensen hun vraag tekens bij hadden en zichzelf afvroegen; “this is it 😮 ?!?” of waar de rest van het einde was waardoor het best leeg aanvoelde na zo’n ijzersterk emotioneel gedreven verhaal aldus in mijn eigen ervaring.

    Maar zolang ze geen Mass Effect/God of War 3 einde en/of stunt uithalen vind ik het OK. 😛

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb toch echt idee dat er iets gaat gebeuren wat we niet leuk vinden, toch een soort gevoel dat drake aan einde dood gaat ofzo.

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Sully sterft, vrij grote kans aangezien ze dat in deel 3 ook al wilden doen.

  5.   
    smokey1971's avatar

    ik denk het ook dat sully tegen een kogel aan loopt

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Sully zal jammer vinden maar niet super erg vinden ofzo

  7.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    bullet0verdose schreef, "perfecte manier om de game te hypen maar goed… zijn we dat allemaal al niet?hahaha ;)"

    Precies dit :).

  8.   
    Carmen07's avatar

    Word vast wel weer een gave game 🙂

  9.   
    Daniel Z's avatar

    Beter een discussie door een heftig einde dan een ‘meh’ gevoel na het spelen van een game. We weten inmiddels toch wel dat Uncharted 4 een klote einde krijgt, maar ergens bereid ik me erop voor en zal ik het vast geweldig vinden. Beetje spanning aan het einde van games.