Dit jaar nog 50 PlayStation VR-games, waaronder Star Wars Battlefront

Nog meer nieuws tijdens de PlayStation VR Keynote. Andrew House liet tijdens de zojuist uitgezonden conferentie weten dat er nu al 230 ontwikkelaars bezig zijn voor de PlayStation VR en liet weten dat we dit jaar nog 50 games kunnen spelen met deze extra toevoeging voor de PlayStation 4.

Het was al bekend dat Psychonauts, Journey en nog meer zouden verschijnen voor PlayStation VR, maar nu is bekend geworden dat er een exclusieve Star Wars Battlefront “experience” voor spelers komt. Daarnaast zal er voor alle PlayStation VR-eigenaren The Playroom VR te downloaden zijn. Dit zal vermoedelijk, net als de Playroom op de PlayStation 4 een aantal spellen bevatten die ook voor de kleine gamer leuk zijn.

enter

enter

 1.   
  morkop006's avatar

  Maar wat is een star wars battlefront “experience”? Zal dan wel het echte spel niet zijn, maar een soort extra missie ofzo?

 2.   
  Leon's avatar

  Dat zit er dik in ja. Waarschijnlijk meer een soort tech demo, misschien met één map ofzo.

 3.   
  zowilco's avatar

  goed dat ze al 50 spellen er bij doen

 4.   
  MaxGudden's avatar

  ”morkop006″ schreef, "Maar wat is een star wars battlefront “experience”? Zal dan wel het echte spel niet zijn, maar een soort extra missie ofzo?"

  Check de trailer op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZDDr6KjSpAY

 5.   
  jorisboots's avatar

  Hopelijk gaan nu ook de grote bedrijfen zoals rockstar hier iets mee doen

 6.   
  iDraxo's avatar

  dat lijkt me vet al die games . zo met die vr echt vet !

 7.   
  Downzilla's avatar

  Je kan zeggen wat je wilt maar omdat sony graag wil dat mensen een playstation met vr kopen zijn ze wel de eerste met echte ‘games’, op oculus en vive heb je vooral alleen maar tech demos die leuk zijn voor miss 20 minuten.

 8.   
  DJaan's avatar

  Ben benieuwd wanneer de lijst met games komt. Het zou wel super vet als we in VR konden schieten/rijden in GTA of wingsuiten in Just Cause 3.

 9.   
  JButter's avatar

  Dat is een stuk meer dan ik gedacht had. Ik hoop dat er een aantal sterke titels tussenzitten. Toch ben ik bang dat dit ook een soort nieuwe Move/Kinect kan zijn waar niemand na een tijdje naar omkijkt.