Als eerste Sea of Thieves spelen? Dat moet je verdienen

Sinds de aankondiging van Sea of Thieves is het enigszins stil geweest rondom de nieuwe piratengame van Rare, maar dat era komt nu met een kanonsknal ten einde. Het ontwikkelteam van Rare heeft namelijk bekend gemaakt dat enthousiaste gamers binnenkort als allereerste al aan de slag mogen met de kleurrijke titel, alleen moeten ze die eer wel weten te verdienen.

Door een foto of video door te sturen naar de Sea of Thieves Twitter of Facebook geef je jezelf direct op voor vroege toegang tot Rare’s nieuwe IP. Des te groter je inzet om het een piratenfestijn te maken, des te meer kans je maakt om straks al eerste tekeer te kunnen in de game, volledig verzorgd op het hoofdkantoor van de Engelse developer. Ter gemak leggen de dames en heren van Rare in onderstaande video op hilarische wijze uit hoe je precies mee kan doen.


Tot en met 26 april kunnen gamers hun piratenenthousiasme tonen en daarmee kans maken in de ‘Play It First Contest’ van Sea of Thieves. Wij van GamersNET zijn al lootjes aan het trekken: één van ons zal toch een been moeten verliezen om onze inzending een beetje geloofwaardig te maken.

  1.   
    MikeGevers's avatar

    Hahahaha, heerlijke actie en heerlijke video. Zo kennen we Rare weer 8)

  2.   
    Tom's avatar

    Inderdaad een sublieme video. Die Britten snappen humor en goede acties. Hoop zeker dat ze een aantal waardige zeerovers vinden om langs te komen.

  3.   
    gk_douwe's avatar

    ik wil graag de hitman collectors edition winnen ik heb nog nooit een hitman game gespeelt. nou ja eentje hitman go op de ipad. wel heb ik de films gezien

  4.   
    gk_douwe's avatar

    ik wil graag de hitman collectors edition winnen ik heb nog nooit een hitman game gespeelt. nou ja eentje hitman go op de ipad. wel heb ik de films gezien