Details Outer Rim-DLC Star Wars: Battlefront bekendgemaakt

Natuurlijk, we wisten al het één en ander van de nieuwe Star Wars: Battlefront DLC, maar nu is daar eindelijk meer informatie over de content voor season pass-houders.

De uitbreiding Outer Rim bevat zoals eerder bekend twee nieuwe mappen, rond de fabrieken op Sullust en in het paleis van Jabba the Hutt. Daarnaast kunnen we ook aan de slag met de nieuwe modus Extraction, waarin rebellen een waardevolle cargo naar een transportschip moeten begeleiden voordat de ronde is afgelopen. De Empire probeert ze, slecht als ze zijn, daarvan te weerhouden. Ook de wapenfanaten kunnen hun geluk niet op, want de uitbreiding voegt de Relby V-10 Rifle en de DT-12 Blaster toe, alsmede de Scatter Gun, Dioxis Grenade en Adrenaline Stim Star Cards.

Tot slot zijn daar ook een tweetal nieuwe Heroes. De uitbreiding brengt ons Greedo, een bounty hunter in dienst van Jabba, en Nien Nunb, smokkelaar en tevens copiloot van de Millenium Falcon.

De Outer Rim-update is alleen beschikbaar van season pass-houders. Wanneer de uitbreiding verschijnt, is nog niet bekend.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Tja ziet er goed uit maar ik vind het eerlijk gezegd wel schaars… Ik wacht op de Death Star 😀

 2.   
  Houserz's avatar

  Dat mensen dit nog spelen zeg, ik was er na twee weken helemaal klaar mee.
  Het feit dat er geen singleplayer in zit of dat het ook maar enigzins lijkt op de oude battlefront heeft ze volledig de das omgedaan.

 3.   
  jessyenmelissa's avatar

  Echt bagger. Ea is lui en stopt er 2 (nieuwe) hero’s in die je praktisch gezien al lang kunt spelen. Enige verschil is dat ze bepaalde skills gaan krijgen nu. 😕