PlayStation Plus-games van maart 2016 zijn o.a. Super Stardust HD en Flame Over

Nadat eerder deze week al bekend werd dat Broforce de ‘Vote to Play’-stemming had gewonnen, zijn nu ook de resterende PlayStation Plus-games onthuld door Sony. PlayStation 4-gamers kunnen naast Broforce tevens gratis aan de slag met Galak-Z. In maart kunnen PlayStation 3-bezitters zich uitleven in Super Stardust HD en The Last Guy.

Voor PlayStation Vita-eigenaren zijn er natuurlijk ook weer twee nieuwe titels die zij gratis aan hun bibliotheek toe kunnen voegen. Allereerst kunnen zij aan de slag met het vechtspel Reality Fighters en daarnaast mogen zij ook Flame Over aan hun catalogus toevoegen. Vanaf 1 maart zijn deze PlayStation Plus-spellen gratis te downloaden voor eenieder met een Plus-abonnement, tot die tijd kun je de Plus-spellen van februari downloaden.

Niet langer gratis:
Helldivers (PS4, PS3 en PS Vita)
Nova 111 (PS4, PS3 en PS Vita)
Nom Nom Galaxy (PS4)
Persona 4 Arena Ultimax (PS3)
Grid Autosport (PS3)
Lemmings Touch (PS Vita)

Nieuwe PlayStation Plus-games:
Broforce (PS4)
Galak-Z (PS4)
Super Stardust HD (PS3)
The Last Guy (PS3)
Flame Over (PS Vita)
Reality Fighters (PS Vita)

 1.   
  Neolite's avatar

  Om te janken dus…. *doet naar Microsoft kijken*

 2.   
  LeroyJenkins's avatar

  Wauw wat een super lijst.

 3.   
  gatemaster64's avatar

  Ah come on!!!

  1 grote titel dat is alles wat de mensen willen!

 4.   
  tijn80's avatar

  Ben blij dat ik ook een Xbone heb… De gratis games van PlayStation blijven teleurstellen.

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Dit is toch niet te geloven wat een jank titels weer, niet 1 top titel erin maakt uit of het een oude multi platform is FIFA of weet ik het boeiend.
  Maar dit is gewoon om te janken echt alleen maar Indies spellen, het is dat Sony voor mij de betere exclusieve spellen heeft anders had ik echt een Xbox one gehaald.

  Mijn plus abbo staat al niet meer op automatisch verlengen, ik game niet online dus wanneer er weer eens wat leuks komt en ps plus is afgelopen ga ik wel bedenken of ik een nieuwe plus abbo aanschaf.

 6.   
  Leukste's avatar

  Ik heb zojuist vernomen dat ik nog geen nieuw PS Plus abonnement hoef aan te schaffen.

 7.   
  Noice!'s avatar

  *Meanwhile on Games with Gold….

  Plus is gewoon tรฉ goed voor ons geweest toen het nog niet verplicht was om online te gamen, we zijn verwend geraakt. Super Stardust HD is een dikke titel, maar had dan Ultra op de PS4 gratis gedaan, dan hadden we nog iets interessants. Broforce is echt zo’n domme hipstergame met als enige leuke idee de namen van de helden zoals Rambro en Broce Willis, maar omdat we die allemaal al wel een keer hebben gehoord is het leuke er af.

  Voor de Vita weten ze helemaal niet meer wat ze gratis moeten geven, dat is echt de bodem van de barrel uitschrapen met die titels. Al met al denk ik dat we toch ons verwachtingspatroon maar eens moeten aanpassen om deze teleurstellingen tegen te gaan.

 8.   
  jorisboots's avatar

  al kijk je naar de youtube video die ze hierbij hebben geupload alleen maar rode duimpjes dan moet Sony toch wel een keer snappen dat gamers dit niet willen

 9.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Aaah c’mon waarom geen Super Stardust HD voor de PlayStation 4!?!
  En ik maar denken (naar aanleiding van de titel) eindelijk een wat leuke game voor de ps4. *zucht* ๐Ÿ™„

 10.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ikan’t nie gelove schatje schreef, "Super Stardust HD is een dikke titel, maar had dan Ultra op de PS4 gratis gedaan, dan hadden we nog iets interessants."

  Omg, en nu lees ik de andere comments (na het plaatse van de mijne) waarvan ik PRECIES zo over dacht!! ๐Ÿ˜›

 11.   
  Noice!'s avatar

  DutchGamer-W-“][quote=”Ikan’t nie gelove schatje schreef, "Super Stardust HD is een dikke titel, maar had dan Ultra op de PS4 gratis gedaan, dan hadden we nog iets interessants."

  Omg, en nu lees ik de andere comments (na het plaatse van de mijne) waarvan ik PRECIES zo over dacht!! ๐Ÿ˜› [/quote]

  Lol, ik las jouw eerste reactie ook en dacht: “hey, dat heb ik al gezegd” ๐Ÿ˜€ Ik heb die game voor de Vita en die verveelt gewoon nooit! Iedereen is helemaal dol op Resogun, en terecht hoor, maar Super Stardust vind ik persoonlijk veel leuker. Maar goed, dan de PS3 maar weer eens aan. Galak-Z heb ik overigens ook goede dingen over gehoord, maar ik vrees dat ik hem uiteindelijk toch niet zal spelen zoals met die meeste Plus games.

 12.   
  GrijzeVos's avatar

  Persona 4 arena had ik gemist op de PS4 gelijk ffe downloaden op me PS3, thx voor de heads up Gamersnet.

 13.   
  Jarek's avatar

  ”gatemaster64″ schreef, "Ah come on!!!
  1 grote titel dat is alles wat de mensen willen!
  "

  We hebben Rocket League gehad op de dag van release, Best sports game en best Indie-game of the year. ๐Ÿ™‚

  Maar voor de rest vind ik het ook erg teleurstellend.

 14.   
  mattioza's avatar

  Tja dat is weer niet best. zit al 2 maanden zonder PS+, nog niet veel tijd gehad om te gamen laatste tijd en voor de gratis titels moet ik hem dus ook al niet opstarten. ๐Ÿ˜›

 15.   
  Mark89NL's avatar

  ik download tegenwoordig al geen playstation plus gratis spellen meer ik gebruik mijn abo ook alleen nog voor online gamen.