Rocket League lanceert op Xbox One; alle inbegrepen exclusives bekend

Zoals aangekondigd, verschijnt Rocket League vandaag dan eindelijk voor de Xbox One. De port van deze populaire multiplayer-game komt weliswaar wat laat, vergeleken met PlayStation 4 en pc, maar dat mag de pret niet drukken. Drie eerder verschenen downloadable content-pakketten zijn direct inbegrepen en deze versie wordt meteen geleverd met wat kekke exclusieve voorwerpjes voor het Xbox-kamp.

Psyonix studiobaas en CEO, Dave Hagewood, heeft het beste voor met de nieuwe toestroom aan Xbox One spelers. In een persbericht laat hij zich uit over de uitbreiding van Rocket League richting Microsofts console:

With the release of the Xbox One version, fans now have access to some of the coolest exclusives out there, along with the kind of multiplayer gameplay that has made Rocket League a passion for players and our studio. We’re packing a lot of content in there right off the bat, which we hope is a warm welcome for our new community of Xbox One players all over the world.
De bedoeling is dus om Xbox-spelers meteen een beetje te pleasen en wat goed te maken voor de lange tijd dat de game op zich liet wachten. Onderstaand vind je dan ook een aardige lijst met Xbox-exclusieve foefjes en uitlatingen voor je Rocket League-auto:
Battle-Cars
· Exclusive Halo “HogSticker,” an alternate version of the Warthog
· Exclusive Gears of War “Armadillo,” the famed Armored Personnel Carrier

Wheels
· Gears of War – Armadillo
· Gears of War – COG
· Halo – Puma

Antennas
· Gears of War – COG Symbol
· Gears of War – COG Tag
· Gears of War – Locust
· Halo – Guilty Spark
· Halo – Insurrection Rebels
· Halo – New Mombasa Cavaliers
· Halo – Swords of Sanghelios
· Sunset Overdrive – Fizzie

Rocket Trails
· Gears of War – Imulsion
· Sunset Overdrive – OverCharge

Naast alle exclusieve content wordt de Xbox One-versie van Rocket League geleverd met alle voorgaande gratis content, alsmede de betaalde DLC-pakketten Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars en Chaos Run.

Al met al kost Rocket League voor de Xbox One hetzelfde als de richtprijs voor het originele spel op Steam en PlayStation Network: een goede 19.99 euro. De nieuwe port is aan te schaffen via de bijbehorende pagina op de Xbox Store.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Vet! ga hem denk ik wel halen als ik m’n salaris gestort is

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Chill dat ze meteen alle DLC er gratis bij doen, echt service.