Sony opent inschrijving voor beta van systeemupdate 3.5 voor PlayStation 4

Eind september 2015 verscheen met firmware update 3.0 tot nu toe de laatste grote update voor de PlayStation 4, waarin onder andere communities, een PlayStation Plus-sectie en het delen van video’s via Twitter werd geïntroduceerd. Sindsdien verschenen er nog diverse systeemupdates ter bevordering van de stabiliteit van het besturingssysteem, maar grote verbeteringen bleven achterwege. Daar komt binnenkort verandering in, want systeemupdate 3.5 komt eraan.

Vooralsnog is het onbekend welke verbeteringen Sony zal doorvoeren met deze nieuwe firmware update, maar geïnteresseerden kunnen zich wel alvast inschrijven voor de beta van deze systeemupdate. De beta van update 3.5 voor de PlayStation 4 zal begin maart starten en inschrijven is nu al mogelijk.

 1.   
  jelte23's avatar

  wat is het voordeel van het inschrijven voor de beta?

 2.   
  Tom's avatar

  Dat je mogelijk toegang krijgt tot de beta?

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Alle meisjes die met je naar bed willen omdat je meedoet aan de 3.5 beta

 4.   
  boogy0603's avatar

  k denk dat t gaat om je psn nickname die je kan aanpassen 😉

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  ”jelte23″ schreef, "wat is het voordeel van het inschrijven voor de beta?"

  Dat je een onstabiel dus een test update al kan draaien, je krijgt uiteraard eerder nieuwe features hier door wel.
  Maar de kans dat er dingen fout gaan mijn alleen maar groter door dat het een beta versie is, er kunnen dan genoeg fouten in zitten.

  Ik hoop dat ze weer eens afsluit knop op de normale plek neer zetten, nu is het playstation logo en daar stond altijd afsluiten sinds een hele tijd rust modus, nu moet ik erna nog een keer zeggen power options ofzo en dan shutdown.

  Ik wil gewoon weer ps logo en gelijk uitschakelen hebben.