Help Leonardo DiCaprio aan zijn Oscar! | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het internet smeekt er al jaren om: een gouden Oscar-beeldje voor Leonardo DiCaprio. Met zijn laatste film The Revenant lijkt de acteur een goede kans te maken, maar nu kan jij Leo een stapje dichter bij zijn felbegeerde prijs helpen! Op internet verscheen namelijk het flashspelletje Leo’s Red Carpet Rampage, waarin het doel is om aan een Oscar te komen. Begeleid jij de held naar zijn einddoel?

http://redcarpetrampage.com/

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Man beitelt PlayStation 4 uit steen.

Eet smakelijk!

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Pff na 10 minuten ben ik er mee gestopt… Is dit een trol? Ik krijg die verdomme Oscar ook niet

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik vond hem echt geweldig in Django Unchained en ook idd in deze nieuwst film, ook al had hij niet echt veel tekst dan naar meer gekreun van de pijn. ๐Ÿ˜€

  Naar dat hij NOG nooit zo’n beeldje heeft gewonnen wist ik niet?! ๐Ÿ˜ฎ

 3.   
  Musicman88's avatar

  Jezus mina, wtf. hahaha

  Wel weer een geweldige lunchtip, mijn toetsenbord is er heel blij mee ๐Ÿ˜›

 4.   
  Tom 2.0's avatar

  Heeft iemand toevallig een nieuwe G en H liggen voor mijn toetsenbord?