Rocket League verschijnt 17 februari op Xbox One

Het immens populair voetbalspelletje Rocket League is al een succes gebleken op pc en PlayStation 4, maar de verslaving moest uiteraard ook ooit nog eens op Xbox One verschijnen. Die heugelijke dag lijkt nu dan toch echt in aantocht, want ontwikkelaar Psyonix heeft de officiële Xbox One releasedatum voor Rocket League bekendgemaakt: woensdag 17 februari aanstaande.

Over een week kunnen dus ook de Xbox-gamers aan de slag met de verslavende samensmelting van voetbal met Hot Wheels-achtig autoplezier. Ondanks het wat latere verschijnen van deze port heeft de community op Xbox One wel geluk, aangezien de game nu meteen al wordt geleverd met bakken content. Niet alleen zijn er al meteen veel auto’s en versieringen beschikbaar, gamers kunnen straks ook aan de slag met iconische Sunset Overdrive items, nota bene een ode aan een exclusieve topper in het aanbod van Xbox zelf.

Ga jij straks aan de slag met Rocket League op de Xbox One? GamersNET raadt de game ten zeerste aan voor spelers die tot dusver hun kans gemist hebben. In de originele Rocket League review werden wij al aardig weggeblazen door het vermakelijke concept.

 1.   
  Corneliuscan's avatar

  ik vind het echt jammer dat er geen cross play met de pc in zit. Al mn vrienden spelen hem op pc en ik heb alleen een xbox. De playstation heeft er zelfs cross play opzitten…

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Hoezo heeft de Xbox one versie geen cross play versie met de pc en PlayStation dan?

 3.   
  Tom's avatar

  Tot dusver heeft Psyonix nooit een woord gerept over crossplatform-functies voor de Xbox One, lijkt erop dat ze stilletjes verzwijgen dat dat gewoon een PSN-Steam dingetje is en Microsoft die boot heeft gemist…

 4.   
  Bosnegert's avatar

  rocket league is leuk tot en met 16 februari daarna is het voor mensen met een chromosoom extra

 5.   
  Basman01's avatar

  Hoeveel gaat da kosten?

 6.   
  Tom's avatar

  In het persbericht werd dat ook niet echt duidelijk gemaakt, maar we kunnen gerust uitgaan van de richtprijs die origineel ook gold voor PlayStation Network en Steam: 19,99.

 7.   
  Nitrix31's avatar

  Cross platform zuigt. 9 van de 10 PS4 spelers zuigt hard in dit spel.

 8.   
  Nitrix31's avatar

  Miss Interpretatie schreef, "

  ”Nitrix31″ schreef, "Cross platform zuigt. 9 van de 10 PS4 spelers zuigt mijn penis hard in dit spel. "

  Ik vind het toch wel een toffe toevoeging, zou vet zijn als xbox/ps4/pc tegen elkaar kan spelen. 🙂 "

  Het is een leuk idee. Maar in dat geval mogen ze de matchmaking wel wat aanscherpen. Ook het trollen, opzettelijk eigen goals maken en het vroegtijdig verlaten van de wedstrijd moet bestraft worden. Een grote ergenis.

 9.   
  mheiden21's avatar

  Geen cross platform dus weg reden om de game te kopen.

 10.   
  Mjolnir's avatar

  Oeh! Oeh! Oeh! Oeh! Nee… bedankt. Maar veel plezier

 11.   
  RikZonderC's avatar

  Sinds mijn controller kapot is gegaan vorige maand de game niet meer aangeraakt. Muis en toetsenbord, dat zuigt pas…