De grappigste ‘reviews’ op Steam | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het review-ecosysteem van Steam is een spreekwoordelijke rots: onfeilbaar en betrouwbaar voor iedereen. Gamers die een spel hebben gespeeld, krijgen de mogelijkheid om hun positieve of negatieve mening te luchten, waardoor anders gamers sneller spellen vinden die op hun smaak aansluiten. Maar niet iedereen is altijd even zakelijk en eerlijk over zijn of haar ongezouten mening op de spelservice van Valve. Soms gaat het wat ver.

Hieronder vind je een compilatie van de raarste en grappigste game-reviews die op Steam te vinden zijn. Laat deze bizarre uitspraken voor hunzelf spreken en scroll er lekker doorheen…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat is er buiten de arena van Rocket League?

Eet smakelijk!

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Wauw die reviews GamersNet is er niets bij

 2.   
  Riddle-me-this's avatar

  hahahaha geweldig!

 3.   
  GBA43's avatar

  ‘Buy the DLC to unlock this review’ 😆

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  “Can’t wait for my grandchildren to play the beta” vond ik wel een mooie. Een klassieke Allahu Akbar kan ik ook altijd wel waarderen

 5.   
  Musicman88's avatar

  ”GBA43″ schreef, "’Buy the DLC to unlock this review’ 😆 "

  Die is idd geweldig en ook nog eens zo waar. 😆 😆