Regisseur wil Star Wars: Episode 9 in de ruimte filmen

De Star Wars-films spelen zich af in de ruimte, maar dankzij de magie van Hollywood hebben de makers van deze films onze aardkloot nog nooit hoeven te verlaten. Colin Trevorrow, de regisseur van Episode 9, heeft echter wel zin in een exotische vakantie en zou de aarde juist graag verlaten.

Tijdens het Sundance Film Festival vertelde de Jurassic World-regisseur dat hij een deel van de film graag in de ruimte zou filmen. Hij heeft het idee al voorgelegd aan Disney, maar nog geen reactie ontvangen:

I asked the question, “Is it possible for us to shoot IMAX film in actual space for Star Wars”, and I haven’t gotten an answer yet, but they’ve shot IMAX in space!
We weten momenteel weinig over de negende Star Wars-film. Wel vertelde Trevorrow eerder dat hij de beelden op film wil schieten (en dus niet digitaal) en ook hintte hij recentelijk naar Reys origin story. Hij noemde deze “deeply and profoundly satisfying”, maar wilde verder nog geen details onthullen.

Star Wars: Episode IX draait vanaf 24 mei 2019 in de bioscoop.

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Ik zou het wel heel vet vinden als het echt in de ruimte word gefilmd. Maar of de kwaliteit van de film er beter op word dat betwijfel ik.

  2.   
    stoneface's avatar

    Ze zouden zich beter focussen op een goed verhaal…

  3.   
    Batman360x's avatar

    Inderdaad focussen op een goed verhaal …

  4.   
    nielsiebro's avatar

    Ze hadden geen geld voor greenscreen en montage ofzo???

  5.   
    TinusGN's avatar

    Sad news today, 10 actors of Star Wars IX have died, they couldn’t handle it

  6.   
    petiertje's avatar

    De eerste film die de ruimte in word ‘geschoten’ 🙂