Activision werkt aan nieuwe Ghostbusters-game?

Het meest recente game-avontuur van de Ghostbusters was geen succes, maar mogelijk krijgen de spokenjagers binnenkort een herkansing. Volgens geruchten werkt Activision namelijk aan een nieuwe Ghostbusters-game.

De game zou gelijktijdig moeten verschijnen met de aankomende film, die nogal wat controverse veroorzaakte door zijn volledig vrouwelijke cast. De website Retail Merchandiser bericht dat Sony al vroeg in het ontwikkelstadium begon met de ontwikkeling van merchandise en naar verluidt valt een “volwaardige” videogame van Activision hier ook onder.

Het is nog niet duidelijk of de game ook een volledig vrouwelijke cast heeft. Wel benadrukt de bron dat we het spel te danken hebben aan het succes van Ghostbusters: The Video Game uit 2009:

The positive reception to 2009’s “Ghostbusters: The Video Game,” voiced by the original cast and featuring a story written by Dan Aykroyd and Harold Ramis, renewed Sony’s interest in the property. […] The success of the video game and Matty Collector toy line led to a revival in “Ghostbusters” products such as comic books and T-shirts.
De nieuwe Ghostbusters-film draait vanaf 14 juli in de bioscopen. Mocht bovenstaand verhaal kloppen, dan zal een onthulling waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Aangezien Infinity Ward dit jaar de call of duty maakt denk ik dat het komt in de vorm van Call of Duty Ghosts Busters

 2.   
  Tom's avatar

  Downzilla schreef, "Aangezien Infinity Ward dit jaar de call of duty maakt denk ik dat het komt in de vorm van Call of Duty Ghosts Busters"

  Dat klinkt serieus niet slecht. Zou sowieso een best vermakelijke spin-off van de Zombie Mode kunnen zijn.

 3.   
  Throbert's avatar

  Activision maakt? Activision is toch een uitgever, geen game-ontwikkelaar?

 4.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Downzilla schreef, "Aangezien Infinity Ward dit jaar de call of duty maakt denk ik dat het komt in de vorm van Call of Duty Ghosts Busters"

  Haha, dat zou wat zijn! 2016 Zou, volgens Infinity Ward, een “ongelooflijk” jaar worden, dus wie weet.

 5.   
  DaxPg's avatar

  ik vond de vorige ghostbusters game ook leuk. Dus ben benieuwd wat hieruit gaat komen

 6.   
  Slayer61's avatar

  “Who you gonna call? Ghost Busters!” Cue the theme song!