Valentijnsdag-update voor GTA Online gelekt: Be My Valentine!

Het is bijna de dag van de liefde, de poëtische gedachten die voortvloeien uit vlinders in de buik, de hartkloppingen, de wilde hersenen die imploderen van de onrust: Valentijnsdag. Op 14 februari is het zover en Rockstar zal de liefde in GTA Online niet onopgemerkt implementeren. Het bedrijf gaf al een hint naar een Valentijnsdag-update en de eerste content is gelekt via de code van de game.

De update krijgt de naam ‘Be My Valentine’ en redelijk wat content toe, namelijk nieuwe kleding, modi en de klassieke Roosevelt Valour limousine die hieronder in een video te zien is. De aangepaste versie van de limo is naar smaak te upgraden en brengt je terug naar de gouden eeuw van de fraude, afpersing en moord.

They don’t make them like they used to, which is a good thing because here at Albany we’ve completely run out of ideas. Lovingly remodelled, with room for a new suite of personal modifications, the latest edition of our classic Roosevelt represents a new height of criminal refinement, taking you back to the golden age of fraud, racketeering and murder when all you had to worry about were a few charges of tax evasion.
De nieuwe kleding heeft de jaren ’20/’30 American gangster-vibe, met fedoras, pinstripe pakken voor de heren en pikante kledij en hoge hakken voor de dames. Ook zijn de geruchten dat we de Adversary modi Rhino Hunt en Till Death Do Us Part krijgen, maar daarover krijgen we vast nog details.

Wat zijn jullie ideeën met Valentijnsdag?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  D_Dog's avatar

  Uhm, HELL YES!!!!

 2.   
  RodeZeekoe's avatar

  Altijd leuk nieuwe updates

 3.   
  NietNickMeneer's avatar

  Die auto ziet er sick uit!