Deadpool en Boba Fett rappen tot de dood | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie een beetje op YouTube rondspookt, weet de Epic Rap Battles of History te vinden. Iconische filmhelden, filosofische denkers en ander legendarisch gespuis nemen het tegen elkaar op in deze serie, waar snoeiharde rijm afgewisseld wordt met geinige verwijzingen naar de personages in kwestie.

In de ‘Bonus Battle’ van eind vorig jaar nemen wel twee ultiem vette popcultuurpersonages het tegen in elkaar op in de ‘ERB’: Boba Fett en Deadpool. De mysterieuze bounty hunter die genadeloos stierf in Star Wars en de aandachtsgeile superheld die binnenkort wederom gespeeld wordt door Ryan Reynolds. Hoe gaan die twee elkaar verbaal een kopje kleiner maken? Geen idee, maar het is episch.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Het hoesje van de nieuwe Kofima-game

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren