Gerucht: Destiny 2 gaat release in september niet halen

Hoewel Bungie nooit heeft gesproken over een Destiny-sequel, is het inmiddels een publiekelijk geheim dat men september dit jaar een compleet nieuw deel op de markt wil brengen. Er gaan echter geruchten dat de Amerikaanse ontwikkelaar deze datum niet gaat halen.

Uit uitgelekte documenten bleek eerder al dat september elk jaar de maand van Destiny moet worden. Het ene jaar verschijnt een compleet nieuwe game, het andere jaar een volwaardige uitbreiding. In 2015 mochten we The Taken King verwelkomen en als alles volgens planning zou verlopen, zou Destiny 2 aankomende september in de winkels liggen. Nu lijkt het er echter op dat die plannen niet doorgaan.

Kotaku beweert uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat het Bungie niet gaat lukken om Destiny 2 in september af te leveren. Hoeveel de game uitgesteld wordt, is echter nog onduidelijk. Lukt het de ontwikkelaar om de game v贸贸r december te voltooien, of moeten we nog geduld hebben tot 2017?

Desalniettemin gloort er nog hoop aan de horizon. Bungie heeft namelijk eerder al gehint dat we rond maart een grote update kunnen verwachten, dus het lijkt erop dat Destiny-fans zich in 2016 niet compleet hoeven te vervelen.

 1.   
  Moodey's avatar

  Jaaa we zullen destiny een game maken voor de langere termijn. Released deel 2 t jaar erna

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Zouden beter destiny 1 nog wat in leven houden. En dan deel 2 uitgeven met super veel content 馃槈

 3.   
  Jerry97's avatar

  Als ze destiny 2 nou gewoon volproppen met content, verhaal en missies dan koop ik hem nog wel. Ik denk alleen niet dat dat het geval is.

 4.   
  Neolite's avatar

  De fanbase overleeft in ieder geval niet een heel jaar met die magere content updates die ze nu van plan zijn.

 5.   
  Mjolnir's avatar

  Destiny 2 komt mijn huiskamer ook wel in, tot die tijd vermaken we ons best met Destiny. Leuk(er) maak je het samen

 6.   
  Papachico's avatar

  Content is niet 1 van Bungies sterke punten in Destiny, mocht t spel uberhaupt sterke punten hebben haha. De content uit 1 dlc van the witcher 3 is al groter dan heel Destiny met al die crap dlc en uitbreidingen te samen. Dit spel is gewoon lachwekkend en een volwaardige failure.