In maart is er veel The Legend of Zelda op komst

In maart staat er namens Nintendo het een en ander op de agenda voor wat betreft de Zelda-franchise. Niet alleen laat men The Legend of Zelda: Twilight Princess HD voor de Wii U op gamers los, ook zal Hyrule Warriors Legends voor de 3DS verschijnen en laatstgenoemde zal te spelen zijn op een nieuwe uitgave van de Nintendo 3DS XL; de Nintendo 3DS XL Hyrule Edition.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is een HD-remake van het avontuur dat in 2006 voor het eerst verscheen op de GameCube. Naast de verbeterde grafische aspecten, zal de vernieuwde editie ook voorzien worden van een nieuwe amiibo. Met de Wolf Link amiibo is het mogelijk om een Cave of Shadows bonus challenge te spelen, waarin pittige vijanden zich verschuilen. De game is daarnaast compatible met met vijf The Legend of Zelda amiibo uit de Super Smash Bros. collectie.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD is beschikbaar op 4 maart en is ook te verkrijgen als een Limited Edition bundel met de Wolf Link amiibo en de officiële soundtrack. De speciale 3DS XL en Hyrule Warriors Legens zijn vanaf 24 maart te koop.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren