Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD | Video review

Na The Wind Waker HD is het nu tijd voor The Legend of Zelda: Twilight Princess HD! Hoe brengt deze remake het ervan af en was Peter blij om weer aan de slag te gaan in de schaduwen van Hyrule? Valentijn vraagt hem er alles over in de Twilight Princess HD review.

 1.   
  WingsofLifex's avatar

  Voor De HD graphics zou ik deze game niet kopen en zeker niet om dat ik hem nog heb voor de wii en mijn wii het nog prima doet. *klop klop* Maar ik vind het verhaal van deze Zelda echt top! Verder zou ik hem best een keer willen proberen op de wii u maar of ik hem ervoor zou kopen dat weet ik niet. Al zou ik een wii u hebben en geen wii dan had ik het sowieso wel gedaan. En na het zien van deze review krijg ik spontaan zin om het spel weer op te pakken.

 2.   
  Thomsnov's avatar

  Wat is het toch met gamersnet en 8 overigens wel terecht 8)

 3.   
  Thomsnov's avatar

  BTW ik blijf wel hopen dat er ooit nog eens nintendo games op console komen dat zou een hele goede zet zijn van nintendo. En dat meen ik echt een deel van mijn klas heeft me hierom al voor gek verklaard dus hoop ik steun bij Gamersnet te krijgen 😆

 4.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik vind de graphics ook tegenvallen, ik verwachte meer iets zoals de techdemo van de aankondiging van de Wii U https://www.youtube.com/watch?v=arHNcSMXaBk.
  Full priced is die het in mijn ogen niet waard.