Wolf Link amiibo ontgrendelt nieuwe kerker Twilight Princess HD

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD zal een nieuwe kerker bevatten in de vorm van de zogeheten Twilight Cave, zo blijkt uit een productbeschrijving van de Franse tak van Amazon. Hoewel de informatie inmiddels van de website is verwijderd, weten we nu dat de speciale Wolf Link amiibo de toegang tot de extra kerker zal ontgrendelen.


Het is nog onduidelijk of de nieuwe amiibo de enige manier zal zijn om de Twilight Cave te kunnen betreden. Indien dat het geval is, is dat niet alleen naar omdat een stuk nieuwe gameplay bewust wordt afgebakend, maar ook omdat de amiibo schaars is. De enige manier om in Europa aan de Wolf Link amiibo te komen is middels een speciale Twilight Princess HD-bundel, die al in veel winkels is uitverkocht. Het is nog even afwachten tot Nintendo hier uitspraak over doet.

Andere amiibo-functionaliteiten zijn ook onthuld op Amazon. Andere beeldjes van Zelda-personages kunnen worden gebruikt om Link’s hartjes- en pijlenvoorraden aan te vullen. Tevens zal het mogelijk zijn de Wolf Link amiibo te gebruiken voor de nieuwe Zelda-titel voor de Wii U.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren