Patch 2.4.0 voor Diablo 3 introduceert o.a. nieuwe zones en challenges

Neem de komende week maar alvast vrij, want Blizzard heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Diablo. Update 2.4.0 voegt een nieuwe locatie toe, introduceert een waslijst aan verbeteringen en breidt The Ruins of Sescheron en Leoric’s Manor uit.

Daarnaast heeft Blizzard heeft een nieuw type dungeon toegevoegd die het gebruik van armour sets stimuleert. Wanneer je een volledige armour set verzamelt, krijg je toegang tot 茅茅n van de nieuwe (zeer lastige) crawls. Door deze te voltooien sleep je toffe cosmetische extra’s in de wacht. Ook zijn er Legendary gems te verdienen in de nieuwe Empowered Rifts.

Bovendien voegt de update veel wijzigingen en kleine vernieuwingen door. Het opvallendst is de toevoeging van Action Combat aan de pc-versie. Dit besturingsschema was reeds beschikbaar op de consoles en Diablo-spelers met een PlayStation of Xbox zijn er zeer over te spreken.

De lijst met veranderingen is te groot om hier te plaatsen, dus we raden je aan om hem even te checken op Battle.net. Heb je vandaag nog meer dingen te doen, check dan onderstaande video, waarin Blizzard de belangrijkste vernieuwingen van patch 2.4.0 samenvat.

  1.   
    Kenneloth's avatar

    Nieuwe zones? Heb de patch gisteren gespeeld maar moet toegeven dat de content erg mager is. Dat gezegd is het wel zo dat blizzard dit soort content gratis toevoegd. 馃檪

  2.   
    pepijn499's avatar

    Mager? Naast een complete rework van alle minder goede sets, een nieuwe season met nieuwe cosmetics, heel veel kleine kwaliteit changes, nieuwe zone, en 30 nieuwe legendaries durf ik dat niet te zeggen.