World of Tanks verschijnt volgende week voor PlayStation 4

World of Tanks is al jaren lang een hit op de pc en ook Xbox-gamers kunnen al een hele tijd meegenieten van het succes van Wargaming. Een PlayStation 4-versie kon dan ook niet uitblijven en nadat de game al tweemaal middels een beta-evenement te testen was op Sony’s nieuwste console, ligt de release van de PlayStation 4-versie dan ook eindelijk in het verschiet.

Middels een persbericht laat Wargaming weten dat World of Tanks op 19 januari voor de PlayStation 4 gelanceerd wordt. De PlayStation 4-versie van World of Tanks bevat ondersteuning voor Share Play en Remote Play met de PlayStation Vita. Daarnaast bevat het spel trophies, waaronder ook een platinum trophy. Om World of Tanks te spelen is er overigens geen PlayStation Plus-abonnement vereist.

Wel genieten PlayStation Plus-leden van een aantal voordelen, zij krijgen namelijk toegang tot de exclusieve Pz.Kpfw. II Ausf. J German Light Tank, drie dagen Premium en diverse kortingen. Eenieder die World of Tanks voor 31 januari op de PlayStation 4 speelt, krijgt tevens de T1E6-PS tank met exclusieve camouflage.

  1.   
    Kenneloth's avatar

    Ook wel raar dat we geen WoT op PS4 hadden, dit gezien het feit dat de PS4 toch echt meer f2p games heeft.