Sony Let’s Play handelsmerk geweigerd

Sony heeft in oktober getracht om de term ‘Let’s Play’ als handelsmerk te registreren bij het United States Patent and Trademark Office. Zonder succes, aangezien het geweigerd is door het bureau.

De term ‘Let’s Play’ wordt natuurlijk vaak gebruikt door gamende YouTubers en zelfs GamersNET heeft een aantal Let’s Play’s! Neem bijvoorbeeld deze Let’s Play van Star Wars: Battlefront. Vanwege de populariteit van de term, heeft het United States Patent and Trademark Office besloten om Sony het handelsmerk te weigeren. Het zou namelijk te verwarrend zijn voor de consument. Daarnaast is er al een andere dienst genaamd ‘LP Let’z Play’, deze levert een soortgelijke dienst.

Mocht Sony in hoger beroep willen gaan tegen het besluit van het USPTO, dan moet dit binnen zes maanden gebeuren. Sony heeft nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht, maar er wordt gespeculeerd dat Sony een nieuwe streamingdienst op de PlayStation 4 wil uitbrengen.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Lijkt me logisch… Snap ook niet waarom ze dat sowieso hebben geprobeerd.

 2.   
  Neolite's avatar

  Schandalig om dit überhaupt te proberen. Hiermee schoffeert Sony de gehele groep let’s play makers. Nintendo was tot op heden de enige partij die niet vies was van dit soort praktijken. Jammer dat Sony dit nu ook moet doen.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  ”Bram_M99″ schreef, "Lijkt me logisch… Snap ook niet waarom ze dat sowieso hebben geprobeerd."

  Er gaat geld om in YouTube en waar geld is, zijn geldwolven.

 4.   
  gamerfriend01's avatar

  Ik zie de parodieën nu al voor mij, lets’s Pay , lets’s Pray dat het psn network het vandaag doet 😛

 5.   
  LeroyJenkins's avatar

  Aangezien er veel porn op de PS4 gekeken wordt kunnen ze beter

  ‘Let’s Wank’ vastleggen.