CD Projekt RED ontkent bestaan van The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition

Er komt geen Enhanced Edition van The Witcher 3: Wild Hunt. Dit nieuws bracht ontwikkelaar CD Projekt RED naar buiten, als reactie op eerdere geruchten dat een nieuwe versie van The Witcher 3 in aantocht zou zijn.

Een Franse retailer heeft een Enhanced Edition vermeld op de website. Deze versie zou volgende maand moeten verschijnen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Op het officiële forum laat CD Projekt RED echter weten:

There’s no Enhanced Edition of The Witcher 3: Wild Hunt that we are aware of, this is some kind of error that we will look into.
Ondanks de ontkenning is het geen gekke gedachte dat er een Enhanced Edition komt van The Witcher 3. De twee voorgaande games kregen ook een dergelijke uitvoering.

Wellicht is de Franse webwinkel iets te snel geweest met het publiceren van deze titel. We wachten af…

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Die enhanced edition gaat komen. Het zal niet de eerste keer zijn dat er bij een retailer iets te vroeg aangeboden wordt.
  Een enhanced editie is mooi voor de mensen die al 1 jaar aan het twijfelen zijn om deze game te halen, en dat kunnen we alleen maar toejuichen. CD Projekt RED verdient dit! 😀

 2.   
  Kenneloth's avatar

  STRAIGHT FLUSH schreef, "Die enhanced edition gaat komen. Het zal niet de eerste keer zijn dat er bij een retailer iets te vroeg aangeboden wordt.
  Een enhanced editie is mooi voor de mensen die al 1 jaar aan het twijfelen zijn om deze game te halen, en dat kunnen we alleen maar toejuichen. CD Projekt RED verdient dit! 😀 "

  Game + DLC voor een scherpe prijs is altijd welkom. 🙂

 3.   
  Papachico's avatar

  Denk ook game + de nieuwe DLC. Heb the witcher 3 zaterdag gehaald. Nog niet veel gespeeld. Ik moet naar Velen, maar moet eerst terug naar white whatever om ff al die contracts te doen. Heb nog nooit de andere 2 delen gespeeld dus t was veel info dat ik niet begreep en eeeeeerg veel gelul cutscenes. Duurde nogal ff voordat je aan de combat kon beginnen. Moet wel zeggen dat dat lopen nogal kut is. Zeker als je iets wilt looten, dan loopt die als een randebiel nog ff een stukkie verder.