Geen The Force Awakens DLC voor Star Wars: Battlefront

Iedereen en zijn moeder heeft The Force Awakens inmiddels in de bioscoop gezien en dus lijkt het niet meer dan logisch dat EA met Star Wars: Battlefront op deze hype inhaakt. Toch heeft de uitgever laten weten dat we geen DLC hoeven te verwachten rond deze film.

Toen een fan via Twitter vroeg of DICE werkt aan The Force Awakens DLC, antwoordde EA:

Our team is focusing on the original trilogy for this release of Star Wars Battlefront.
Vooral opvallend zijn de woorden “this release”. Dit lijkt erop te duiden dat DICE wel van plan is om Episode 7-content te ontwikkelen, maar dan voor een sequel.

Desalniettemin kunnen we de komende maanden genoeg DLC voor Star Wars: Battlefront verwachten. Op de planning staan onder andere vier Heroes en Villians, zestien maps en vier kersverse modi.

 1.   
  jelte23's avatar

  jammer dat er geen episode 7 dlc komt.

 2.   
  stoneface's avatar

  Gelukkig maar want die film was echt een flop.

 3.   
  jelte23's avatar

  ik ben het er niet mee eens dat het een flop was. Was echt een top film. Het was een starwars waardige film. Leek heel erg op de originele trilogie.

 4.   
  GamerJaime's avatar

  @stoneface Hahahaha flop? Het is alles behalve een flop hoor. De film breekt het ene na het andere record.

 5.   
  Bacotje's avatar

  @Stoneface: the troll is strong in you i feel.

 6.   
  stoneface's avatar

  Ik vond de vorige films gewoon veel beter vooral 4,5 en 6. Ik vond het verhaal van the force awakens maar flauw.Het was meer gericht voor kinderen naar mijn mening.

 7.   
  jelte23's avatar

  ik vond juist dat de film meer een verhaal had.

 8.   
  fdennis's avatar

  Wat heeft deze flut game dan ook wel? Echt veruit de flop van 2015. Zonder twijfel. Net zoals elke Ea game dit jaar eigenlijk. Hardline , Fifa en Nfs waren ook gewoon zeer matige games die meer aanvoelden als dlc’s of waar gewoon teveel bugs in zaten. Op Mass Effect na ga ik in 2016 zeker geen andere Ea game kopen. Het resultaat is toch bijna altijd een teleurstelling.

 9.   
  Thomsnov's avatar

  Ik heb er zeker zin in maar wel jammer dat er toch geen DLC komt van Eps. 7

 10.   
  Bram_M99's avatar

  Ik vond het een toffe film en vind het een toffe game. Ik kan ook niet wachten op de verdere DLC, maar er is toch laatst een nieuwe map bij gekomen die voorkomt in de nieuwe film?

 11.   
  TinusGN's avatar

  @fdennis vraag dat maar aan Peter

 12.   
  PSPfreaky's avatar

  fdennis schreef, "Wat heeft deze flut game dan ook wel? Echt veruit de flop van 2015. Zonder twijfel. Net zoals elke Ea game dit jaar eigenlijk. Hardline , Fifa en Nfs waren ook gewoon zeer matige games die meer aanvoelden als dlc’s of waar gewoon teveel bugs in zaten. Op Mass Effect na ga ik in 2016 zeker geen andere Ea game kopen. Het resultaat is toch bijna altijd een teleurstelling."

  Het blijft altijd een mening 🙂 Star Wars Battlefront is niet voor niks zo vaak gestreamd 😉

 13.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Wat is Star Wars?