Steam Holiday Sale 2015 is van start gegaan

Kerstmis is nabij en dat betekent natuurlijk gezellig met je familie jezelf helemaal vol eten. Voor pc-gamers betekent de komst van kerst echter ook dat zij hun portemonnee trekken, omdat Valve een flinke uitverkoop houdt op Steam. Evenals tijdens de herfstverkoop heeft het Amerikaanse bedrijf ditmaal besloten om het aanbiedingenfestival niet van de gebruikelijke dagelijkse sales te voorzien, in plaats daarvan heeft ieder spel gelijk zijn maximale korting ontvangen.

Kom je een spel tegen op Steam dat je nu wilt aanschaffen, hoef je niet te wachten tot hij nog iets goedkoper wordt, want dat zit er bij deze Holiday Sale niet in. Om de Steam Holiday Sale van dit jaar daarnaast nog wat op te fleuren, zijn er weer nieuwe trading cards te verdienen. Dagelijks kun je een drietal kaarten verdienen door simpelweg je ‘Discovery Queue’ door te spitten.

Benieuwd welke spellen allemaal van korting voorzien zijn? Neem dan een kijkje op Steam!

 1.   
  Ralph P Scene's avatar

  Daar gaat ons geld weer!

 2.   
  Thomsnov's avatar

  En weg is je geld

 3.   
  GENERAL_DS's avatar

  Ik vind het nu nog zeer tegenvallen met de kortingen.

 4.   
  WauWsy's avatar

  Die kortingen zijn best wel waardeloos.. Enorm jammer!

 5.   
  TinusGN's avatar

  Ik ga ARK halen, is de GN server er nog?

 6.   
  GENERAL_DS's avatar

  TinusGN schreef, "Ik ga ARK halen, is de GN server er nog?"

  Ik heb nu idd nog een server draaien. PVE 2x tame, 2x gather en 2x xp. Ik weet niet hoe actief hij is. waarschijnlijk niet zo actief omdat ik niet meer speel met mijn vriendengroep, maar de server draait nog gewoon en wordt up-to-date gehouden.

  Het is trouwens niet echt een GN server maar een server waar ik toevallig op speelde en waar iedereen welkom is.
  Zie ook het forumbericht: http://www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?t=28291

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ook deze sale laat ik aan mij voorbij vliegen, net zoals ik heb gedaan met de vorige holiday, summer, holloween en autumn sale.

  Ik heb tussen de 300 en 400 games in mijn Steam lijst waarvan ik nog een groot deel van moet uitspelen. Daarnaast vindt ik niet veel games erg interessant om te kopen, de meeste games heb ik al die me interesseren.

  Ik kijk nog niet eens naar de sales..

 8.   
  WoKingNL's avatar

  Toch maar Hotline miami 2, king’s quest episode 1, Ryse son of rome, Akiba’s trip undead & undressed en stanley parable gekocht… 🙂

 9.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Daar gaat mijn 20 eurootjes