Bakken nieuwe (gratis) content beschikbaar voor Batman: Arkham Knight

Het is een glorieuze dag voor downloadable content in het altijd gezellige Gotham. Met ingang van vandaag is namelijk Season of Infamy: Most Wanted Expansion én de December DLC verschenen voor Batman: Arkham Knight, op alle beschikbare platformen. Bezitters van de Season Pass krijgen de extra content automatisch binnen, maar deze pakketjes met extra plezier kunnen ook nog los aangeschaft worden.

In de Season of Infamy: Most Wanted Expansion bescherm je Gotham City tegen een aanval van de meest legendarisch schurken uit Batmans universum. De extra content bestaat uit vier nieuwe missies met extra verhaallijnen om van te genieten. De bad guys die in deze DLC hun opwachting maken zijn onder meer The Mad Hatter, Killer Croc, Ra’s Al Ghul en niemand minder dan Mr. Freeze,

Een korte missie-synopsis van wat je te wachten staat in Season of Infamy: Most Wanted Expansion vind je hieronder:

• Wonderland: De Mad Hatter maakt er een persoonlijke kwestie van wanneer deze superschurk een gekmakende strijd met hallucinaties aangaat met Batman in Gotham City.

• Beneath The Surface: ‘s Werelds grootste detective trekt er samen met Nightwing op uit om Iron Heights te onderzoeken, een gevangenis in een vliegend ruimteschip waar Killer Croc was gehuisvest, nadat het in de wateren rond Gotham City is neergestort.

• Shadow War: Na de gebeurtenissen van Batman: Arkham City worden Batman’s normen op de proef gesteld wanneer Ra’s Al Ghul’s gezondheid verbetert dankzij the League of Assassins.

• In From The Cold: Mr. Freeze keert terug naar Gotham City, waar hij zich onmiddellijk aansluit bij Arkham Knight’s Militia en Scarecrow en hun plan om Batman te vernietigen. Arkham Knight’s Militia heeft Nora gekidnapt en wil haar aan Mr. Freeze geven in ruil voor Batman’s gevangenschap.

Naast de meest gewilde downloadable content zijn er meer (gratis) updates te vinden voor Batman: Arkham Knight. Nieuwe skins, alternatieve voertuigen en meer nieuwigheden om je vleermuisman wederom vetter te maken.
Crime Fighter Challenge Pack #5: Gevechts- en onzichtbare predator-maps met Batman, the Batmobile, Nightwing, Azrael en Harley Quinn. Deze pack zorgt voor gerichte training in Freeflow Combat en Invisible Predator stealth invallen.
2008 Movie Batman Skin: Patrouilleer door de straten van Gotham City met deze Batsuit die geïnspireerd is op de film “The Dark Knight” uit 2008.
Original Arkham Batmobile: krijg controle over Gotham City’s meest beruchte schurken met de originele Arkham Asylum Batmobile.
Rocksteady Themed Batmobile Skin: Pas de legendarische Batmobile aan met deze unieke gethematiseerde Rocksteady skin.
Batman: Noel Skin: Ga de confrontatie met jouw vijanden aan in dit leren kostuum uit de Batman: Noel comic (voorheen een DC Comics exclusive).

GRATIS UPDATES
Batsuit v8.05 – Prestige Edition: Spelers krijgen toegang tot dit kostuum nadat ze 240% van de game hebben voltooid.
Classic Harley Quinn Skin: Spelers die beschikken over de Harley Quinn Story Pack of Crime Fighter Challenge Pack #5 kunnen deze Harley Skin selecteren. Deze kan gebruikt worden in de Harley Story Pack of in AR Challenges, uit de karakter showcase.
Arkham Knight Skin: Spelers die de Red Hood Story Pack bezitten, kunnen deze skin selecteren van de karakter showcase voor Red Hood. Hiermee kunnen zij er net zo uit zien als de Arkham Knight in de Red Hood Story Pack en AR Challenges.

Genoeg nieuwe gameplay en skins om te ervaren dus, zelfs voor de gamers die hun zuurverdiende centen liever niet uitgeven aan extra content. Ben jij van plan om Gotham weer in te duiken met de Batman, of laat deze nieuwe DLC je kouder dan Mr. Freeze? Breek het ijs en laat het ons weten in de reacties…

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Spelers krijgen toegang tot dit kostuum nadat ze 240% van de game hebben voltooid. XD jup easy

 2.   
  Leukste's avatar

  HaarOpMeBal schreef, "Spelers krijgen toegang tot dit kostuum nadat ze 240% van de game hebben voltooid. XD jup easy"

  En wij maar denken dat we heel wat waren als we games 100% hadden uitgespeeld. 😳

 3.   
  tijn80's avatar

  Leukste schreef, "

  ”HaarOpMeBal” schreef, "Spelers krijgen toegang tot dit kostuum nadat ze 240% van de game hebben voltooid. XD jup easy"

  En wij maar denken dat we heel wat waren als we games 100% hadden uitgespeeld. 😳 "

  Ben even gestopt toen ik op 142% zat. Heeft iemand nog een mening over de Season Pass-content. Zit nog steeds te twijfelen om deze aan te schaffen.

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  @tijn80 NEE, simpelweg nee!
  😳