Executives & Other Criminals Update brengt nieuwe huizen naar GTA Online

Vanaf aanstaande dinsdag mogen we aan de slag met een gloednieuwe update voor GTA Online. De Executives & Other Criminals Update brengt nieuwe luxueuze appartementen, die je zelf kunt inrichten. Ook kunnen we eindelijk woningen kopen in Vinewood en in weelde leven met een superjacht, inclusief eigen jetski en helicopter. Deze is niet alleen te upgraden, ook kun je personeel inhuren. Naast personeel voor je jacht, kun je ook echte spelers als bodeguards inhuren en daarmee strijden tegen andere organisatie in de Freemode van de game. Jawel, andere organisaties, omdat je zelf ook een onderneming kan gaan starten.

Ook worden nieuwe voertuigen toegevoegd, met en zonder bewapening.

Genoeg reden dus om weer exorbitant veel geld uit te geven in GTA Online! Bekijk hier de GTA trailer in groot formaat.

 1.   
  Raider's avatar

  Meh… leuk hoor zo’n yacht maar ik ga niet dagen lang grinden om vervolgens 10 miljoen neer te leggen voor een bootje

 2.   
  Fiscus's avatar

  Ai. Deze update gaat me geld kosten!

 3.   
  Downzilla's avatar

  Ik moet maar weer eens een paar hackers vinden.

 4.   
  Thomsnov's avatar

  Het idee is ziek episch maar het duurt wel lang om zoveel geld bij elkaar te sprokkelen

 5.   
  Ryan2000's avatar

  Zo zie je maar weer, rockstar luistert, eindelijk je huizen inrichten. toch wel episch

 6.   
  Moodey's avatar

  Zou wel fijn zijn als je dan ook een nieuwe manier van geld verdienen toevoegd

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Hoewel ik het erg tof vind dat ze nog steeds context uit brengen en al helemaal dat het gratis is, ik vind het allemaal zo duur en echt veel kun je niet verdienen in online…

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer dat dit alleen weer online te vinden is dan die jachten en alles, ook huizen inrichten enzo leek me wel grappig maar ga er niet speciaal voor online.

 9.   
  DeAdSeYe's avatar

  ”Bram_M99″ schreef, "Hoewel ik het erg tof vind dat ze nog steeds context uit brengen en al helemaal dat het gratis is, ik vind het allemaal zo duur en echt veel kun je niet verdienen in online…"

  Zo duur en in online kan je niet veel verdienen? Dan doe je iets verkeerd!

  Best grappig dat je dit zegt, want toen GTA Online pas uit was (ps3 en xbox 360 eind 2013), verdiende je vele malen minder als nu. Kan nog herinneren dat ik telkens missies aan het spelen was om een high end appartement te kopen. Ik had toen ander halve avond over gedaan. Voor een gemiddelde Gerarld missie verdiende je maar een paar honderd dollar.

  Martin betaalde toen nog het meeste uit, maar was je wel een half uur bezig om 9000 dollar te verdienen. Nu heb je zo’n appartement binnen een uurtje spelen….