Infographic Star Wars: Battlefront toont onder andere de populairste helden

Star Wars: Battlefront is nu drie weken uit en dat betekent dat er in de multiplayershooter van Dice al heel wat gevechten zijn gestreden. Nu heeft de Zweedse ontwikkelaar een infographic vrijgegeven waarin diverse statistieken over Battlefront te zien zijn. Hierin kan je bijvoorbeeld zien dat de meeste Imperial kiezen voor Boba Fett als zij als villain mogen spelen, terwijl het aan de kant van de Rebels wat beter verdeeld is tussen Luke Skywalker, Han Solo en Princess Leia.

Voor veel Battlefront-spelers zal die statistiek nauwelijks een verrassing zijn. Dit geldt ook voor het feit dat de X-Wing, aldus de infographic, beduidend effectiever is dan zijn tegenhanger van de Imperial: de Tie Fighter. Daarnaast blijkt dat de AT-AT’s in Walker Assault maar zelden neergehaald worden door de Airspeeders van de Rebels, minder dan één procent van alle gesloopte AT-AT’s zijn ter aarde gestort door een tow cable. Meer interessante statistieken van Battlefront kan je hieronder zelf bekijken.

 1.   
  jelte23's avatar

  Leuk om te zien hoeveel alles gespeeld is.

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Leuke info! fucking rebel X-wing/A-Wing zijn ook echt vervelend om neer te halen als Empire. Dat schild is redelijk vervelend 😉

  Hopelijk volgende week lvl cap halen. Ik ben nu lvl 46 😀

 3.   
  Thomsnov's avatar

  Leuke info eigenlijk ook best nuttig om te kijken