Speel al je Witcher-gevechten als potjes Gwent

Vorig week wist de The Witcher 3: Wild Hunt al de titel van Game of the Year binnen te slepen op de Game Awards 2015, en dat heeft ook de modding community niet ongeroerd gelaten. Deze week verscheen namelijk Hearts of Card online, een mod waarmee alle gevechten in de game worden omgezet in potjes Gwent.

Het kaartspel heeft vele gamers fervente kaartenleggers laten worden, en het is dus niet raar dat de mod veel aandacht krijgt op het internet. Elke keer als Geralt zijn zwaard een vijand raakt, wordt er een potje Gwent gesimuleerd. Win je, dan vallen alle vijanden in de buurt dood neer. Verlies je, dan verdwijnt Geralt zelf tussen twee planken.

Volgens de maker is het mogelijk om de gehele campaign te doorlopen met Gwent in plaats van gevechten. De mod kent dan ook een moeilijkheidcurve, wat inhoudt dat hoe sterker de vijanden zijn, hoe sterker hun deck kaarten is. Check een gevecht in de mod hieronder!

Ga jij Wild Hunt nog een keer spelen zonder ook maar één keer daadwerkelijk bloed te zien, of houd je het lekker bij ouderwetse zwaardslagen?

  1.   
    yannick_TXL's avatar

    zwaardvechten is leuker. heb dat gwent nog geen 1x aangeraakt

  2.   
    Mjolnir's avatar

    Gwent is al bijna net zo irritant als het eerdere Dice poker uit deel 2 (in deel 1 was het ietsje beter te doen) en minder lucratief. Dit… Nee…

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Mjolnir schreef, "Gwent is al bijna net zo irritant als het eerdere Dice poker uit deel 2 (in deel 1 was het ietsje beter te doen) en minder lucratief. Dit… Nee…"

    Gwent is super leuk veel leuker dan die Dice poker en ook veel makkelijker te leren. Heb een mod geïnstalleerd om Gwent nog leuker te maken dan het is met meer kaart variaties.

  4.   
    pepijn_LG's avatar

    Gwent is een leuke mini game maar het moet ook bij een mini game blijven

  5.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Hbe mij anders echt goed vermaakt met de potjes gwent. 😆