EA erkent gebrek aan diepgang Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront wordt overwegend positief beoordeeld door zowel fans als critici. Met name op audiovisueel vlak weet de game hoge ogen te gooien. Een van de grootste punten van kritiek is echter het gebrek aan diepgang van de gameplay in Star Wars: Battlefront, zoals ook al bleek uit onze review. EA geeft nu toe dat voor hardcore gamers de game wat simpel aan kan voelen.

Blake Jorgensen, financieel directeur van EA, vertelde tijdens de Nasdaq Investor Conference dat het doel van de game was om zoveel mogelijk gamers aan te spreken:

Star Wars Battlefront is a first-person shooter, but it is [one of] the only teen-rated first-person shooters. We had designed it to be a much more accessible product to a wide age group.
Het gevolg van deze strategie is dat de hardcore fans waarschijnlijk teleurgesteld zijn met het gebrek aan diepgang in de game:
So, an 8-year-old could play with his father on the couch, as well as a teenager or 20-year-old could play the game and enjoy it. It is more accessible. And for the hardcore, it may not have the depth that they wanted in the game.
Vind jij dat de gameplay in Star Wars: Battlefront een gebrek heeft aan diepgang? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  NL Joeri NL's avatar

  Ik mis content, ik mis het gevoel wat je had bij mos eisley… het zijn allemaal landschappen ( hele mooie ook), maar er zijn geen steden waar je lekker rond kan schieten en dat vind ik echt jammer!

 2.   
  jelte23's avatar

  Ik had erg graag een campaign gezien, dus het meest geweldige scenario zou zijn, dat ze die nog gratis toevoegen aan ieder zijn game. Al duurt dat nog een jaar. Het is gewoon wat de battlefront fans willen.

 3.   
  jelte23's avatar

  Stedeb had ik ook graag terug gezien

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Ben ik het mee eens maar nog steeds vind ik de game heerlijk spelen, al kijk ik wel erg uit naar meer content.

 5.   
  chrisje30's avatar

  Helemaal mee eens, veel te weinig content, er mogen zeker wel wat mappen bij en graag meer stedelijkere mappen ea!!

 6.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Niet alleen meer mappen en meer content maar ook classes en voor beide fracties voertuigen dat zie je nu niet. Oude battlefronts hadden niet alleen meer content maar ook betere balans tussen classes meer keuzes uit heroes meer voertuigen en zo kan ik wel doorgaan. Deze spel scoort alleen zo hoog dat het mooie graphics heeft met mooie sound. Deze game verdient niet zo hoge vibe. Het is een 6.

 7.   
  mmx's avatar

  Ik had ook graag een sinle player gezien .Ik vind het nog steeds een domme beslissing dat ze die er niet bij gedaan hebben 😛

 8.   
  Lazar93's avatar

  Eigenlijk wat de meeste hier al zeggen, het is te vergelijken met je lievelings lays chips, je maakt de zak open en je ruikt de heerlijke aroma en proeft de overheerlijke chips, maar je merkt dan ook op hoeveel lucht er in de zak zit. De game is vermakelijk maar had zoveel meer kunnen zijn ( meer gevuld met content ipv lucht). En dit blijf ik doodzonde vinden als groot star wars fan en battlefront fan.

 9.   
  Thomsnov's avatar

  Ik vind alleen de mappen een beetje weinig kuch kuch (veel te weinig) maar verder vind ik t een epische game.

 10.   
  mheiden21's avatar

  Er zit inderdaad weinig diepgang in maar het speelt lekker weg, dus om de game een slechte score te geven nee niet echt.

  Wat overigens ook jammer is het karige aanbod aan mappen en in sommige mappen de plekken om van cover naar cover te kunnen rennen.

  Er zijn teveel grote open vlaktes waar je vrij makkelijk neergehaald kan worden door iemand die rustig naast zijn tentje op de kampeerstoel zit.

 11.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  It is more accessible.

  a.k.a dumbed down.

  Ik ga hem niet kopen. Het ziet er super mooi en uit het geluid heb ik ook niks over te klagen, maar het lijkt totaal niet op de oude Battlefront games.

 12.   
  mastertje's avatar

  En toch ga ik het wel halen. Ven blijkbaar een grotere star wars fan dan ik zelf had gedacht 😆
  Al moet ik binnenkort wel 5 maand naar buitenland dus wacht daar maar op

 13.   
  noah81's avatar

  Ik keek ontzettend uit naar deze game. Voor ik hem zou kopen kon ik eerst 10 uur spelen via Ea access. Nou ik hem nog iets tijd over maar ben hem al zat. Tegenvaller voor mij..