Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom in aantocht

We waren razend enthousiast toen Ni no Kuni: Wrath of the White Witch verscheen en op de PlayStation Experience is bekendgemaakt dat we een vervolg op deze moderne JRPG-klassieker gaan krijgen. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom zal op de PlayStation 4 verschijnen.


Het vervolg draait om de jonge koning Evan van Ding Dong Dell die van de troon wordt gestoten. Hij is gedwongen te vluchten en zal vrienden en bondgenoten dienen te vinden om zijn koninkrijk te heroveren. Meer details zijn nog niet bekendgemaakt, maar je kunt gelukkig wel al de eerste trailer van de game bewonderen.

Ontwikkelaar Level-5 zal wederom de game ontwikkelen en ook componist Joe Hisaishi is aan boord. Wel lijkt het erop dat Studio Ghibli geen onderdeel meer uitmaakt van het team. Wanneer de JRPG verschijnt is nog onbekend, maar wel kun je een kijkje nemen op de officiële website van Revenant Kingdom.

  1.   
    Papachico's avatar

    Ik vond t eerste deel erg goed gemaakt. Was apart, mooi, leuk en geheel in zn element. Wat ik van deze moet vinden? Geen idee.. logisch. Kan wel zeggen dat ik t hoofdpersonage nu al niks vind. Die jonge koning lijkt wel een wijf..