Gratis DLC voor Star Wars: Battlefront op komst; o.a. maps en Star Cards

Eerder berichtten we jullie al over Battle of Jakku, het gratis DLC-pakket voor Star Wars: Battlefront dat op 1 december verschijnt. Hoewel EA tot dusver niets had gezegd over meer DLC, blijkt nu dat de Battle of Jakku slechts het topje van de ijsberg is. Volgens ontwikkelaar DICE kunnen we de komende maanden namelijk flink wat extra content verwachten.

In een blog-bericht genaamd “The start of your Star Wars adventure” bedankt DICE zijn fans voor hun enthousiasme en steun de afgelopen week. Ook maakte de ontwikkelaar bekend dat Star Wars: Battlefront EA’s grootste digitale release ooit is.

Tevens meldde DICE dat we de komende maanden onder andere nieuwe maps en Star Cards kunnen verwachten. Deze zullen gratis toegevoegd worden aan de game. Veel gamers bekritiseerden Star Wars: Battlefront om zijn gebrek aan content, dus mogelijk dat de ontwikkelaar deze problemen zo op probeert te lossen.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Ik weet bijna wel zeker dat het komt omdat de meeste vinden dat er een gebrek aan content is. Erg positief dat ze daar naar luisteren.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  EA doet het al jaren steeds beter als ik kijk tegenover andere ontwikkelaars en uitgevers bijv. “kuch” ubiso….. activi….”kuch”.

  Waar de meeste mensen over klagen is niet meer aan de orde. Ja, de season pass zijn vrij prijzig maar als ik terug kijk hoeveel content ik ervoor terug krijg tegen over andere games die voor 10 a 15 euro DLC aanbieden. Daarnaast werkt hun DMR erg goed en de server problemen lijken steeds minder te worden. Ook luisteren ze steeds vaker naar hun klanten wat veel andere bedrijven ook niet doen.

  Soms mogen ze iets sneller met hun patches zijn maar opzich leveren ze stabiele games af.

 3.   
  Mjolnir's avatar

  Ik heb nooit iets tegen EA gehad. Zeggen dat ze geld uit je proberen te melken en de boel verstieren is ook een opmerking van 13 in een dozijn en dan kan je maar beter de game-industrie negeren… O wacht iedere. Iedere markt werkt zo, grow up.

  On topic:
  Heel fijn, heel goed. Meer is beter in dit geval 🙂

 4.   
  jelte23's avatar

  Helemaal top! Gratis DLC is altijd leuk.

 5.   
  TheNerdNL's avatar

  super tof ben ik verlopig weer effe zoet met strawars!

 6.   
  Puddingboom's avatar

  g..g…gratis? das een vooruitgang