Gratis Battle of Jakku DLC Star Wars: Battlefront introduceert nieuwe spelmodus

Vorige week verscheen Star Wars: Battlefront en zoals je in onze review kunt lezen, zijn wij zeker te spreken over deze nieuwe shooter van DICE. Het grootste kritiekpunt voor Star Wars: Battlefront is de wat gebrekkige content, maar daar komt in december gelukkig al ten dele verandering in. Begin december verschijnt immers de gratis Battle of Jakku DLC, die inhaakt op Star Wars: The Force Awakens.

Nu heeft Electronic Arts onthuld dat de Battle of Jakku DLC niet alleen de planeet Jakku toe zal voegen aan Star Wars: Battlefront, maar dat er ook een nieuwe spelmodus geïntroduceerd wordt: Turning Point. Deze spelmodus is geschikt voor veertig spelers en geeft de rebellen een aanvallende rol, terwijl de Empire meerdere control points moet zien te verdedigen. Uiteindelijk moet dit uitmonden in een finale aanval op de basis van de Empire, waarin natuurlijk onder andere AT-ST’s en Airspeeders een rol zullen spelen:

At the edge of the map, the Empire has constructed a make-shift base as well as smaller fortifications strewn across the landscape.

Rebels need to locate and capture one of three control points in Imperial control. The clock is ticking, but if the Rebel team succeeds with a capture additional time will be added and new control points will be available for capture.

Moving through these increasingly challenging checkpoints, the ultimate goal is the Empire’s base where the final stand will take place.

De Battle of Jakku DLC is vanaf 1 december gratis beschikbaar voor season pass-houders en voor pre-orderaars. De rest van de Battlefront-bezitters kan vanaf 8 december met de uitbreiding aan de slag.

 1.   
  jelte23's avatar

  Erg leuk dat ze een extra spelmodus toevoegen. Worden er bij de seasonpass ook nieuwe modussen toegevoegd of alleen nieuwe maps en planeten?

 2.   
  Mjolnir's avatar

  Volgens de achievements is er een “Base Assault”, suggereert dus dat er nog wat toegevoegd wordt… Eerst maar eens uitkijken naar Battle of Jakku

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Vet, ben benieuwd. Meer content is goed, al zal ik toch wel een tijdje zoet blijven met deze game.

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Ik vind het echt een toffe game maar zoals gezegd vind ik ook dat er te weinig content in zit, dus gelukkig komt deze DLC uit 🙂

 5.   
  Bram_M99's avatar

  ”jelte23″ schreef, "Erg leuk dat ze een extra spelmodus toevoegen. Worden er bij de seasonpass ook nieuwe modussen toegevoegd of alleen nieuwe maps en planeten?"

  Nieuwe mappen planeten, 4 nieuwe modussen en nog een aantal nieuwe content voor de game.
  Bron: http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/season-pass

 6.   
  TheHulk0183's avatar

  gratis content ? bestaat dat nog?

 7.   
  Thomsnov's avatar

  Zeker blij mee ga ook de game kopen op ps4 wie is daar over te spreken?

 8.   
  TinusGN's avatar

  Dit is toch gewoon een update als het gratis is?

 9.   
  mastertje's avatar

  ”TheHulk0183″ schreef, "gratis content ? bestaat dat nog?"

  Weet dat het sarcasme is, maar wou toch melden dat er nou wel een (kleine) trend in ontwikkeling is qua gratis dlc. Oke het is nog niet groot etc, maar ze zijn redelijk op weg naar mijn mening

 10.   
  frituurkoning14's avatar

  thomasm ik kan de game zeeker aanrade wand op de ps4 heb je de besten graphicks en het is gewoon een leuke spel

 11.   
  frituurkoning14's avatar

  ja het is en goeden game 🙂

 12.   
  PSPfreaky's avatar

  ”frituurkoning14″ schreef, "thomasm ik kan de game zeeker aanrade wand op de ps4 heb je de besten graphicks en het is gewoon een leuke spel"

  Op de PC heb je de beste graphics 🙂 Star Wars Battlefront is echt een aanrader! Ik vind de game beter dan Battlefield 4. De maps zijn erg goed uitgewerkt, matchmaking is goed geregeld en het speelt gewoon lekker. Enkele GN-ers zijn al een beetje verslaafd eraan 😛

 13.   
  joske62's avatar

  Vind dit ook een leuke game, vooral omdat je snel aan de slag kan en bij supramecy echt de indruk krijgt in een mega battle te zitten met ontploffingen, mensen die roepen, je wordt echt meegezogen in die battle.
  Nog meer van dit met extra mappen 😀

 14.   
  FireBallz's avatar

  ”TheHulk0183″ schreef, "gratis content ? bestaat dat nog?"

  een zeldzaamheid, maar het bestaat nog gelukkig