Data Steam Sales 2016 uitgelekt; geen flits- en dagaanbiedingen?

In een uitgelekt bericht van een Steamworks-ontwikkelaarsgroep zijn de data van de najaarsuitverkopen te lezen. Volgens het bericht zou de Autumn Saale starten op 25 november en duren tot 1 december, terwijl de Winter Sale van 22 december tot 4 januari loopt.

Misschien nog wel interessanter is de absentie van flits- en dagaanbiedingen. Hoewel deze de afgelopen jaren een traditie zijn geworden tijdens de Steam-uitverkopen, lijken ze deze keer te schitteren door afwezigheid:

Addressing the changes to the sales’ format this year. In past sale events, we’ve asked for two discounts – a duration discount that runs for the length of the sale, and a feature discount that runs in the event that a game is featured on the front page. This year, to optimize the sale for customers and to allow us to feature and recommend your products in more ways to more customers, we’re asking for just one discount, to run the length of the sale.
Zul jij deze tijdelijke uitverkopen missen, of vind je het juist fijn dat je Steam nu niet constant hoeft te bezoeken? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Jarek's avatar

  Ik vind het jammer.

  Ik keek er elk jaar erg naar uit om rond 7 uur even achter mijn pc te kruipen om de nieuwe aanbiedingen te zien in deze donkere dagen. Ik hoop dat de aanbiedingen nu niet minder zijn en dat de dagdeals en flitskortingen gewoon terug komen tijdens de kerst-sale. 🙂

 2.   
  Musicman88's avatar

  Het is eigenlijk een vast ritueel geworden om iedere dag even net na 19.00 uur steam, gog, humble, enz. af te gaan op mooie aanbiedingen. Maar die dagaanbiedingen waren natuurlijk nog scherper geprijsd dan de aanbieding die de hele week op stond.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Kan er mee leven, probeer toch wat geld te sparen