Star Wars: Battlefront tien uur gratis te spelen via EA Access

Xbox One-bezitters met een EA Access-abonnement kunnen Star Wars: Battlefront al spelen vanaf 12 november, een week voor de officiële release. Waar EA Access-versies in het verleden vaak slechts toegang boden tot een deel van het spel, krijg je in het geval van Star Wars: Battlefront de volledige game voorgeschoteld.

De preview dient ook als pre-load van de game, zodat je deze op de releasedatum niet meer hoeft te downloaden. Eerdere EA Access-games boden de mogelijkheid om je save-data over te zetten naar het volledige spel, dus we gaan ervan uit dat dit ook bij Star Wars: Battlefront kan.

De EA Access-versie van Star Wars: Battlefront biedt tien uur ongelimiteerde toegang. Wil je daarna verder spelen, dan zul je de volledige game moeten aanschaffen. Deze is uiteraard wel pas vanaf de releasedatum beschikbaar.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Sony moet zich toch beklagen dat ze dit niet wouden op playstation 4. Dit is een perfect abonnement voor mensen die af en toe een sport game willen spelen + je krijgt extra korting op andere ea games en doen ook nog early access. Top!

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Een beetje nutteloos… Worden je stats dat overgezet?

 3.   
  Mjolnir's avatar

  Stats van EA worden meegenomen, zijn zelfs wisselbaar naar PC (battlefield 4 bijvoorbeeld al gedaan). Maakt dat EA acces iedere keer weer leuker. Ga ik doen! 😀

 4.   
  Raider's avatar

  Aan de ene kant gaat dit natuurlijk nergens over, geld betalen om een game eerder te kunnen spelen… Aan de andere kant is het wel mooi dat ik eerder aan de slag kan met Battlefront 🙄

 5.   
  MaxGudden's avatar

  Ik ben er blij mee, vaak speel ik een game niet langer dan 10 uur waardoor ik hem nu niet hoef te kopen 😛

 6.   
  mheiden21's avatar

  Bram_M99″]Een beetje nutteloos… Worden je stats dat overgezet?[/quote]
  Jazekers je savegame is bruikbaar in de gekochte versie en je speelt gewoon achievements vrij.

  [quote=”Raider schreef, "Aan de ene kant gaat dit natuurlijk nergens over, geld betalen om een game eerder te kunnen spelen… Aan de andere kant is het wel mooi dat ik eerder aan de slag kan met Battlefront 🙄 "

  EA Access is gelukkig meer dan dat, vermaak me prima de games uit de vault, 10 uur games spelen die je nog niet hebt is gewoon een extratje.

  Voor 25 euro p/jaar geen slechte deal, en via 3vcard.nl is het simpel betalen met een visa voucher van 30 euro, die 5,01 is altijd te besteden aan een film of whatever. Goedkoper dan de alternatieven 😉