Pc-versie Batman: Arkham Knight gratis geleverd met alle Arkham-games en meer extraatjes

De pc-versie van Batman: Arkham Knight is sinds gisteren weer beschikbaar via Steam. Pc-bezitters hebben vier maanden moeten wachten op deze game en om daarvoor te compenseren, deelt Warner Bros. flink wat cadeautjes uit.

Ten eerste krijgt iedereen die Batman: Arkham Knight vóór 16 november aanschaft, gratis digitale versies van Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins en Batman: Arkham Origins Blackgate. Heb je de game eerder al gekocht, dan geldt deze actie natuurlijk ook. De games zullen vóór december in je Steam-bibliotheek verschijnen.

Daarnaast werkt Rocksteady momenteel aan een “Community Challenge Pack”, dat in januari gratis wordt weggegeven aan alle bezitters van Batman: Arkham Knight. Deze DLC verschijnt een week eerder op de pc. Tot slot ontvangen Team Fortress 2-spelers verschillende cosmetische items van Batman: Arkham Knight, die ontworpen zijn door de community.

Volgens Warner Bros. is deze gratis content een “blijk van waardering” voor alle fans die hebben gewacht op de pc-release. De pc-versie van Batman: Arkham Knight is nu beschikbaar via Steam voor 45,99 euro.

 1.   
  Neolite's avatar

  Dit is dan toch nog wel weer een klasse actie, vraag me alleen af hoeveel het ze kost.

 2.   
  GutZilla's avatar

  Netjes hoor, toch maar even kopen 😛

 3.   
  Leukste's avatar

  Heel netjes dat ze dit doen. Dit is een zeer nette oplossingen voor alle ellende die de game in eerste instantie heeft gebracht.

  Neolite schreef, "Dit is dan toch nog wel weer een klasse actie, vraag me alleen af hoeveel het ze kost."

  Het zal ze niet in de koude kleren gaan zitten.

 4.   
  Hitman047's avatar

  Leuk voor nieuwe klanten, maar de fans hebben er geen zak aan. Je kan ze niet weg geven. Als je ze al hebt krijg je gewoon niets.

  Nu boeit dat me verder niet; ik wil gewoon dat de game eindelijk eens fatsoenlijk werkt. Maar dat lijkt ook nog steeds niet het geval te zijn. Even rekening mee houden dus, voor dat je de game koopt.

  Neolite schreef, "Dit is dan toch nog wel weer een klasse actie, vraag me alleen af hoeveel het ze kost."

  Vrij weinig? Ik denk eerlijk gezegd niet dat de eerdere delen nog erg veel verkocht worden. Ondertussen zal dit voor sommige mensen wel een extra impuls zijn om Arkham Knight te kopen. Het komt op mij meer over als een manier om meer verkopen te genereren dan als een goedmakertje.

 5.   
  PSPfreaky's avatar

  Helaas heb ik weinig aan deze actie. Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City heb ik al in mijn bezig. Voor deze games heb ik totaal nog geen eens 4,50 voor neergelegd.

  Ik vind 45,99 gewoon te duur na die hele fiasco. Zelf heb ik nog nergens gelezen of alles ook echt is opgelost. Als de game 25-30 euro had gekost had ik erover nagedacht. Ik laat hem mooi liggen!

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik wacht wel lekker tot ik hem goedkoper kan krijgen. Heb alle eerdere delen toch allemaal al

 7.   
  MikeGevers's avatar

  Ik heb die andere games inderdaad ook al, tijdje terug opgepikt in een Steam sale. Maar ik denk dat ik Arkham Knight ook op ga pakken tijdens een sale, want ik kan het niet hebben als ik de trilogie niet kan afmaken 😛