Vier Back to the Future Day in GTA 5 | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het is vandaag Back to the Future Day! 21 oktober 2015 is immers de dag waar Doc Brown en Marty McFly naartoe reizen in het in 1989 verschenen Back to the Future 2. Om dat heugelijk feit te vieren, brengt deze lunchtip dan ook een iconische scene uit Back to the Future. Gamegerelateerd is het natuurlijk wel, want de scene is volledig nagemaakt in Grand Theft Auto 5!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Nerdgasm-garantie op deze nieuwe Star Wars trailer!

Eet smakelijk!

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Het lijkt idd een heilige dag, je hoort en ziet het overall. ūüėÜ

  Maar ook ik doe eraan mee om straks naar de Back to The Future film marathon te gaan in pathe Eindhoven (de gekste)

  Het is overgens zeer leuk om te zien dat bijna alle voorspellingen van Back to The Future part 1 blijken te kloppen als het neer komt qua tech die we nu hebben op de dag van vandaag in vergeleken met 25jaar terug. 8)

 2.   
  3333/3333's avatar

  Vandaag is ook de DeLorean uitgebracht voor Rocket League.