Halloween-bestanden voor GTA Online gevonden

Halloween komt er weer aan en op 31 oktober gaat de halve wereld griezelen en verkleed als zombie – of gewoon je moeder – en het lijkt erop dat Rockstar met GTA Online daar ook weer in meegaat. Er zijn namelijk bestanden gevonden in de Lowriders update die thematisch gezien veel op Halloween lijken.

Een modder genaamd Yan2295 vond tussen de bestanden “mphalloween” met daarbij twee nieuwe auto’s, de “btype2” en “lurcher”, een nieuwe wapen, de 500 dollar kostende “flashlight”, twaalf maskers, diverse facepaints en gethematiseerde T-shirts.

Bekijk hieronder wat we kunnen verwachten in GTA Online tijdens Halloween.

  1.   
    Nitrix31's avatar

    Altijd leuk als games dit doen 😀

  2.   
    Tom's avatar

    “Knife After Dark” klinkt als een soort foute reality-programma waarbij RTL moordenaars met elkaar op probeert te zadelen in een dark room. Ik zou weer televisie gaan kijken.

  3.   
    mastertje's avatar

    Leute, gezien mn ps3 het heeft begeven. Is gta online levend op ps4? Wil zeggen, mensen willen ook gewoon weer eens joinen voor een missie/heist/race etc. Want op ps3 was dat soms echt jankend

  4.   
    Dynastickiller's avatar

    mastertje schreef, "Leute, gezien mn ps3 het heeft begeven. Is gta online levend op ps4? Wil zeggen, mensen willen ook gewoon weer eens joinen voor een missie/heist/race etc. Want op ps3 was dat soms echt jankend"

    Ik speel het nogsteeds zowat elke dag op m’n ps4, alleen het nadeel Is je wordt bijna altijd dood geschoten… Maar er zijn genoeg die heists willen doen

  5.   
    Speedredz's avatar

    Ik hoop echt dat ik mn pc heb met halloween dan kan ik meedoen

  6.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Lijkt me erg vet om zoiets te onderzoeken :).