Beta Star Wars: Battlefront trok 9 miljoen Rebels en Imperials aan

Afgelopen week heeft de hele wereld kennis mogen maken met Star Wars: Battlefront dankzij de open beta. Hier hebben gamers massaal van geprofiteerd, want EA heeft bekendgemaakt dat de beta maar liefst 9 miljoen spelers heeft mogen verwelkomen.

Spelers hebben veel feedback gegeven en dit zal DICE komende maand proberen te verwerken in de game. De volledige versie van Star Wars: Battlefront ligt vanaf 19 november in de winkels.

 1.   
  Jerry97's avatar

  Als ik heel eerlijk ben vond ik de de beta helemaal niet zo leuk. Is eigenlijk gewoon battlefield met een star wars jasje.

 2.   
  Moodey's avatar

  Vind ik dus totaal niet m8, BF heeft zon irritant ‘realistisch’ bewegingssysteem en dat heeft battlefront gelukkig niet.

 3.   
  King of Heroes's avatar

  Ik vond echter ook niet dat Battlefront BF met een SW skin is. Het is zijn eigen ding, en vrij amusant. Jammer genoeg echt niet zijn prijs waard.

 4.   
  joske62's avatar

  Was het na een uurtje ook al beu, voor echte star war fans misschien wel heel leuk.

 5.   
  nielsiebro's avatar

  Waarom is bijna iedereen zo negatief ik vond het geweldig! 60 euro is idd wel een beetje overpriced maar bij de wehkamp kan je hem voor pc voor 42,50 halen! 😉

 6.   
  kristianH's avatar

  ik vond hem super vet. Ik ben dan ook zwaar star wars fan dus misschien is mijn mening niet helemaal representatief. Maar ik heb me heel erg vermaaktet de beta

 7.   
  Bram_M99's avatar

  (null)

 8.   
  Speedredz's avatar

  Helaas heb ik hem niet gehad maar zag er super cool uit

 9.   
  Dark_Phoenix's avatar

  ”Jerry97″ schreef, "Als ik heel eerlijk ben vond ik de de beta helemaal niet zo leuk. Is eigenlijk gewoon battlefield met een star wars jasje. "

  Ik vindt het eerlijk gezegd niet zo veel lijken op battlefield. Battlefront is meer arcade shooter dan battlefield en ik vindt het meer trekjes hebben van call of duty. Battlefront heeft geen classes helaas en veel mappen zijn rond 16 man met zeer veel arcade trekjes. Battlefront zou wat meer moeten lijken op battlefront 2 met classes en veel bots dat het meer lijkt op een front.