Star Wars: Battlefront krijgt Season Pass en Ultimate Edition

Expand your galaxy! EA heeft details vrijgegeven van de niet geheel onverwachte Season Pass van Star Wars: Battlefront. Ook verschijnt er een Ultimate Edition van de game, die je van de complete Battlefront-ervaring zal voorzien.

De Season Pass vanaf nu te koop via Origin, PlayStation Store en de Xbox Games Store. Voor een prijs van 50 euro krijg je vier DLC-bundels die je toegang geven tot nieuwe locaties in het Star Wars-universum. Als eigenaar van een Season Pass krijg je daarnaast de mogelijkheid om elke uitbreiding twee weken voor release te spelen.

De Ultimate Edition van Star Wars: Battlefront bevat het originele spel, de Season Pass en de inhoud van de Deluxe Edition. Aan deze versie hangt een prijskaartje van 120 euro.

Star Wars: Battlefront verschijnt op 17 november voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    King of Heroes's avatar

    Dat is me echt veel te veel geld…

  2.   
    mastertje's avatar

    Zeer jammer dit, maar te verwachten gezien het tegenwoordig toch geaccepteerd wordt..
    Hoeveel maps zit in de oorspronkelijke game? Als dat te weinig zijn skip ik de hele bende, ook al heb ik me vermaakt met de beta

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    mastertje schreef, "Hoeveel maps zit in de oorspronkelijke game? Als dat te weinig zijn skip ik de hele bende, ook al heb ik me vermaakt met de beta"

    Pin me er niet op vast, maar ik dacht twaalf. De season pass voegt er twintig aan toe en begin december verschijnt de gratis Battle of Jakku DLC. Niet iedere map is echter in iedere modi te spelen. Zo vermoed ik dat er bij launch bijv. 4 Walker Assault maps zijn, één voor iedere planeet (Hoth, Tatooine, Endor, Sullust).

  4.   
    Overload14's avatar

    Dat was te verwachten. Zelf ben ik al eerder met Battlefield 3 en 4 zo stom geweest om zo’n season pass te kopen maar deze keer wacht ik wel tot er een complete editie is.. Ik heb geen zin om 2x 60 euro neer te leggen voor een spel waar met opzet content uit geknipt is.. ( Of het laatste ook waar is weet ik niet maar EA is DICE een beetje aan het verpesten in mijn ogen )

  5.   
    Speedredz's avatar

    Teleurstellend

  6.   
    TinusGN's avatar

    Ik vond de game niet zoals ik had verwacht, ik ga eerder voor fallout

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Zoals hierboven, je weet niet wat je krijgt en/of alle kaarten ook beschikbaar zijn voot elke modus.
    🙄

  8.   
    PS4owner's avatar

    wel aardig veel geld zo voor een spel, tja gamen blijft een dure (maar geweldige) hobby soms.

  9.   
    Mallorn's avatar

    Eerst maar ff kijken hoe lang ik de vanilla versie van de game boeiend vind.
    Ik heb geleerd van eerder fouten (cod en bf4. Geen slechte games maar de aanschaf van de season pass is achteraf gezien het aantal uren die ik gespeeld heb niet te rechtvaardigen)

  10.   
    nielsiebro's avatar

    Als er wapens bij season pass worden toegevoegt en nieuwe vette gamemodes ga ik misschien voor battlefront season pass in plaats van die van black ops 3 want ik hou van star wars

  11.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Kom op Dice bewijs weer eens dat de season pass het geld waard is!

    De dlc van bf3 en 4 waren toch echt geen 50 euro waard.