PlayStation 4 krijgt prijsverlaging van vijftig dollar in de Verenigde Staten

Nadat Sony tijdens de Tokyo Game Show liet weten dat de PlayStation 4 een prijsverlaging in Japan zou krijgen, volgde al snel geruchten en vermoedens dat een prijsdaling van Sony’s nieuwste console ook in de Verenigde Staten aanstaande zou zijn. Nu heeft Sony Computer Entertainment America dan ook officieel een prijsverlaging voor de PlayStation 4 in de Verenigde Staten en Canada aangekondigd.

Vanaf morgen, 9 oktober, zal de PlayStation 4 een prijsverlaging van vijftig dollar krijgen, waardoor de console in Amerika 349,99 dollar, circa 310 euro, zal gaan kosten. Gezien deze prijsverlagingen in Noord-Amerika en Japan lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat we ook in Europa een prijsverlaging zullen ontvangen van logischerwijs vijftig euro. Doordat de verkopen van de PlayStation 4 in veel Europese landen, waaronder Nederland, ver boven die van de Xbox One uitstijgen, is het echter ook aannemelijk dat Sony Computer Entertainment Europe vooralsnog niet de noodzaak ziet om deze prijsverlaging ook direct door te voeren.

 1.   
  Papachico's avatar

  Dan is het ook aannemelijk dat ik em nog niet koop 🙂

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Dan zal er hier waarschijnlijk ook wel prijsverlaging krijgen.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Ik ben benieuwd hoe lang het duurt tot het in Europa gebeurd.

 4.   
  PaNNa's avatar

  Ik denk dat dit wel rond de feestdagen zal gebeuren, ideaal moment en dan zullen er wel een flink aantal over de toonbank schuiven.

 5.   
  AllardK's avatar

  Ik wacht nog wel een tijdje totdat de PS4 goedkoper wordt